Αθλητισμός

"Πρώτη" Γιάννη Πετράκη στο "Βαρδινογιάννειο"

Στο οικείο γι' αυτό περιβάλλον του ΟΦΗ επέστρεψε από σήμερα ο Γιάννης Πετράκης! Μετά από μια δεκαετία περίπου φόρεσε και πάλι τη φόρμα του ΟΦΗ, ως πρώτος προπονητής αυτή τη φορά.

Τον υποδέχτηκε σύσσωμη η διοίκηση ενώ όλοι μαζί πριν την απογευματινή προπόνηση μπήκαν στα αποδυτήρια, όπου έγινε η πρώτη του γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές ενώ ακολούθησε προπόνηση υπό τις οδηγίες του. Νωρίτερα, είχε μια συζήτηση μεταγραφικού περιεχομένου με τους Πουλινάκη και Μαχλά. Σε δηλώσεις που έκανε ο Γιάννης Πετράκης τόνισε:

"Είναι μια πολύ σπουδαία στιγμή για εμένα και ιδιαίτερη τιμή που καλούμε να υπηρετήσω το σωματείο που έχω δουλέψει και στο παρελθόν και το αγαπάω. Είμαστε έτοιμοι από την μεριά την δική μας να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, να κάνουμε κατάθεση ψυχής προκειμένου η προσπάθεια που έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρι να προχωρήσει προς την κατεύθυνση που θα βοηθήσει το σωματείο να βρει το δρόμο του και να έρθει στα επίπεδα που ήταν και στο παρελθόν.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς που είχαν την επιθυμία να έρθω στην ομάδα, και ιδιαίτερα τον πρόεδρο και τον κ. Μαχλά. Επίσης θέλω να πω ότι έχει ξεκινήσει μια μεγάλη προσπάθεια από την αρχή της χρονιάς. Όλοι ξέρουνε τις δυσκολίες και εγώ καλούμε να δώσω συνέχεια σε αυτή την προσπάθεια. Πιστεύω ότι η ομάδα έχει ποιότητα και ταλέντο .

Έχω δει όλα τα παιχνίδια και βλέπω ότι υπάρχει διάθεση για διάκριση από τους παίκτες και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είμαστε σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα γιατί για εμένα ο ΟΦΗ είναι ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό μέγεθος και την οντότητα αυτή την δίνει ο κόσμος που έχει αυτή η ομάδα. Αυτή την δυναμική και τον κόσμο τον χρειαζόμαστε κοντά μας ιδιαίτερα στις κακές στιγμές και μέσα από την συνολική προσπάθεια , πρέπει να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε προκειμένου να είμαστε εκεί που πρέπει και εκεί που θέλουμε το καλοκαίρι".

Σχόλια