default-image

Ρέντναπ: "Μόνο ένας βλάκας θα αποτύγχανε"

Ποδόσφαιρο
Ρέντναπ: "Μόνο ένας βλάκας θα αποτύγχανε"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Χάρι Ρέντναπ θεωρεί "παιχνιδάκι" τη δουλειά που έχει να κάνει ο Ράφαελ Μπενίτεθ στην Τσέλσι. Ο προπονητής της ΚΠΡ ενόψει του αγώνα με την Τσέλσι το βράδυ της Τετάρτης (2/1), δήλωσε πως "μόνο ένας βλάκας θα αποτύγχανε με τους παίκτες που έχει η Τσέλσι".

"Θα πρέπει να είσαι βλάκας για να αποτύχεις έχοντας στη διάθεσή σου παίκτες όπως ο Αζάρ, ο Μάτα και ο Λάμπαρντ. Ο Μπενίτεθ πήγε σε μια ομάδα με παίκτες που είχαν κερδίσει το Τσάμπιονς Λίγκ. Φυσικό είναι να έχει πολλές πιθανότητες να πάει καλά" είπε χαρακτηριστικά ο Ρέντναπ.

Από όταν ανέλαβε την Τσέλσι ο Μπενίτεθ, οι "μπλε" έχουν μόνο μια ήττα στο πρωτάθλημα με 3-1 επί της Γουέστ Χάμ την 1η Δεκεμβρίου και ο Άγγλος τεχνικός μίλα με τα καλύτερα λόγια για την πορεία του Ισπανού συναδέλφου του.

"Ο Μπενίτεθ είναι ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος. Ακόμα και με την Γουέστ Χαμ που έχασαν ήταν πολύ καλοί ένα ημίχρονο" επισήμανε ο προπονητής του Σισέ.

Η ομάδα του πρώην άσου του Παναθηναϊκού βρίσκεται τελευταία της βαθμολογία, όμως ο 65χρονος προπονητής παραμένει αισιόδοξος και λέει πως λίγη ποιότητα μπορεί να κάνει την "σωτήρια" διαφορά για τον σύλλογο του.

"Όλοι δουλεύουμε πολύ σκληρά και πιστεύω ότι αυτό που χρειαζόμαστε είναι λίγη ποιότητα που θα κάνει την διαφορά για εμάς", επισήμανε ο Ρέντναπ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News