default-image

Νέα επαφή με Τσέλσι ο Μπα!

Ποδόσφαιρο
Νέα επαφή με Τσέλσι ο Μπα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Τσέλσι κατέθεσε επίσημη πρόταση στη Νιούκαστλ για την απόκτηση του Ντεμπά Μπα, κάλυψε τη  που ανερχόταν στα 7 εκατ. λίρες και οι «καρακάξες» έδωσαν στον Σενεγαλέζο την άδεια για να λέζο την άδεια για να ξαναμιλήσει με τους Λονδρέζους! Απών από την αποστολή για το ματς με την Έβερτον ο παίκτης.

Εκ του αποτελέσματος, φαίνεται ότι η Τσέλσι ναι μεν δεν είναι διατεθειμένη να προσφέρει στον Μπα όσα χρήματα ζητάει, αλλά επίσης, δείχνει αποφασισμένη να τον προσθέσει στο ρόστερ της για να βοηθήσει τον Φερνάντο Τόρες στην κορυφή της επίθεσης.

Όπως έγινε γνωστό, το μεσημέρι της Τετάρτης, οι «μπλε» του Λονδίνου κατέθεσαν την προσφορά τους στη Νιούκαστλ για την αγορά του ποδοσφαιριστή και εφόσον καλύπτεται το ποσό των 7 εκατ. λιρών που είναι και η ρήτρα αποδέσμευσής του, οι «καρακάξες» δεν μπορούν να κάνουν τίποτα άλλο.

Έδωσαν τη συγκατάθεσή τους για να μιλήσουν ξανά οι Κυπελλούχοι Αγγλίας με τον Ντεμπά και να προσπαθήσουν να βρουν τη «χρυσή τομή» ώστε να συνάψουν συνεργασία. Μείζον θέμα για τους «μπλε» αποτελεί και το πρόβλημα που παρουσιάζεται με τους ατζέντηδες του παίκτη, οι οποίοι αξιώνουν 2 εκατομμύρια από το deal!

Εντός των επόμενων ωρών, πάντως, η πλευρά του ποδοσφαιριστή και η Τσέλσι θα έχουν νέα επαφή, με τον Σενεγαλέζο να μένει εκτός αποστολής της Νιούκαστλ για το αποψινό ματς με την Έβερτον στο «St. James's Park», στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News