default-image

"Καμπάνες" σε Αγγλία και Σερβία για το επεισοδιακό ματς

Αθλητισμός
"Καμπάνες" σε Αγγλία και Σερβία για το επεισοδιακό ματς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η UEFA επέβαλε τιμωρίες σε Άγγλους και Σέρβους για όσα συνέβησαν στη λήξη του αγώνα Νέων, τον Οκτώβριο, στη ρεβάνς των πλέι-οφ της προκριματικής φάσης του Euro 2013.

Οι εικόνες ντροπής που παρατηρήθηκαν στο Κρούσεβατς, με τους ποδοσφαιριστές των δύο εθνικών ομάδων να επιδεικνύουν τις… ικανότητές τους στις πολεμικές τέχνες για την αντίδραση του Ντάνι Ρόους να κλωτσήσει τη μπάλα στις εξέδρες λόγω της ρατσιστικής συμπεριφοράς των Σέρβων οπαδών, δεν θα έμεναν χωρίς «απάντηση».

Έτσι, από πλευράς Άγγλων, ο Στίβεν Κόλκερ της Τότεναμ τιμωρήθηκε για δύο παιχνίδια των «τριών λιονταριών» και ο Τομ Ινς της Μπλάκπουλ, για ένα ματς.

Από εκεί και πέρα, ποινή επιβλήθηκε και σε τέσσερις Σέρβους διεθνείς, από δύο έως τέσσερις αναμετρήσεις. Η σερβική ποδοσφαιρική ομοσπονδία καλείται επιπλέον να καταβάλει το ποσό των 80.000 ευρώ με τη μορφή προστίμου, ενώ η εθνική ομάδα της χώρας θα αγωνιστεί σε ένα παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών.

Για την ιστορία, εκείνο το παιχνίδι είχε ολοκληρωθεί με νίκη της Αγγλίας με σκορ 1-0 (όπως και στο πρώτο ματς των πλέι-οφ), που οδήγησε τη βρετανική ομάδα στα τελικά του Euro 2013 U-21, στο Ισραήλ, το επόμενο καλοκαίρι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News