default-image

Την Κυριακή ο «10ος Αγώνας Πανεπιστημίου Κρήτης»

Σπορ
Την Κυριακή ο «10ος Αγώνας Πανεπιστημίου Κρήτης»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης διοργανώνει για δέκατη χρονιά, αγώνα δρόμου στην διαδρομή κτήρια Πανεπιστημίου Κνωσού- κτήρια Πανεπιστημίου Βουτών σε απόσταση 12.6 km με την επωνυμία «10ος Αγώνας Δρόμου Πανεπιστημίου Κρήτης», καθώς επίσης και αγώνα δρόμου 3 km, περιμετρικά των κτιρίων της Πανεπιστημιούπολης Βουτών.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012, συμβολίζουν την ένωση των δύο Πανεπιστημιουπόλεων στο Ηράκλειο και είναι αφιερωμένοι στην επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Ο πρώτος αγώνας θα ξεκινήσει στις 09.00 πμ μπροστά από τα λευκά κτήρια του Πανεπιστημίου στην Κνωσό και οι αθλητές θα ακολουθήσουν την διαδρομή Λ. Κνωσού, Λ. Δημοκρατίας, Πλατεία Ελευθερίας, Λ. Δικαιοσύνης, Λ. Καλοκαιρινού, Λ. 62 Μαρτύρων, Κόμβος Γιόφυρο, Δρόμος προς ΠΑΓΝΗ - Πανεπιστημιούπολη Βουτών.

Η μεταφορά των αθλητών από τον χώρο του τερματισμού στην αφετηρία του αγώνα θα γίνει με λεωφορείο που θα ξεκινήσει στις 08:20 π.μ.

Ο δεύτερος αγώνας θα ξεκινήσει στις 10.30 πμ μπροστά από τον χώρο στάθμευσης της Ιατρική Σχολής.

Ο αγώνας πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Δημοτικό Οργανισμό Προσχολικής Αγωγής, Φροντίδας και Μαζικής Άθλησης του Δήμου Ηρακλείου με την υποστήριξη του Δημοτικού Διαμερίσματος Βουτών.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές ηλεκτρονικά μέσω τις ιστοσελίδας του αγώνα που είναι http://race.edu.uoc.gr. . Επίσης δηλώσεις θα γίνονται δεκτές μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα στον χώρο τερματισμού στην Πανεπιστημιούπολη Βουτών. Υπεύθυνος του αγώνα είναι ο κ. Στέλιος Ζαχαριουδάκης (τηλέφωνο 2810 393427, fax: 2810 545247, e-mail [email protected]).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του αγώνα: http://race.edu.uoc.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News