default-image

O... ρέκορντμαν Γιώργος Καραγκούνης

Ποδόσφαιρο
O... ρέκορντμαν Γιώργος Καραγκούνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από τους πρωταγωνιστές της Ελλάδας ήταν ο Γιώργος Καραγκούνης ο οποίος με τη συμμετοχή του στην αναμέτρηση έφτασε τις 121 συμμετοχές και έγινε ο πρώτος στην ιστορία της «γαλανόλευκης». Μιλώντας μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους Βόσνιους, υποστήριξε πως όλα παραμένουν ανοιχτά και στο χέρι της ομάδας του Φερνάντο Σάντος.

«Κάναμε καλή εμφάνιση και είναι κρίμα για τον κόσμο. Φτάσαμε δύο φορές κοντά στο γκολ αλλά δεν τα καταφέραμε. Θα μπορούσαμε να πάρουμε το κάτι παραπάνω. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Όταν δεν κερδίζεις, καλό είναι να μην χάνεις.  Έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα μπροστά μας. Ξέρουμε τις δυνατότητές μας και πιστεύω ότι όλα εξαρτώνται από εμάς ακόμα, για να φτάσουμε στο στόχο μας».

Για την αναμέτρηση με τη Σλοβακία, είπε: «Σε κάθε παιχνίδι παίζουμε για τη νίκη. Αυτό θα κάνουμε και την Τρίτη. Παίζουμε με έναν καλό αντίπαλο που είναι συνδιεκδικητής της πρόκρισης. Έχουμε πίστη και δείξαμε καλά πράγματα. Όλα εξαρτώνται από εμάς. Δεν μας πτοεί η ισοπαλία. Παίξαμε με μία καλή ομάδα που δεν έγινε επικίνδυνη. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Έχει δρόμο η πρόκριση. Μπορούμε να φτάσουμε στο στόχο μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News