default-image

Έχασε στον τελικό η Εθνική Νέων

Αθλητισμός
Έχασε στον τελικό η Εθνική Νέων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ήττα με 1-0 γνώρισε η Εθνική Νέων από την Ισπανία στον τελικό του Euro U-19. Προσπάθησε το ελληνικό συγκρότημα αλλά οι Ισπανοί ήταν ανώτεροι και έφτασαν στη νίκη.

Την κούπα δεν την κατέκτησαν, ωστόσο η επιτυχία της Εθνικής Νέων είναι δεδομένη και τα παιδιά του Κώστα Τσάνα, που είναι άξιοι συγχαρητηρίων, απέδειξαν πως με την κατάλληλη διαχείριση και εμπιστοσύνη έχουν να προσφέρουν πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η εξαιρετική πορεία των νεαρών ελλήνων διεθνών έφτασε μέχρι το τέλος της διαδρομής, ωστόσο στον τελικό οι ισπανοί, πιστοί στο πλάνο της αντρικής τους ομάδας, απέδειξαν την ανωτερότητά τους και επιβραβεύτηκαν με τον τίτλο των πρωταθλητών Ευρώπης. Το νικητήριο γκολ της αναμέτρησης σημείωσε δέκα λεπτά πριν το τέλος ο Ροντρίγκες.

Ισπανία: Αριθαμπαλάγα, Γκριμάλντο, Ραμάλιο, Ντέρικ, Καμπάνια, Σούσο (71΄Σουάρες), Αλκάθερ, Ροντρίγκες (90' Μπερνάτ), Χόνι, Τόρες, Ντεολοφέου (84' Χουάνμι).

Ελλάδα: Διούδης, Μαρινάκης, Κουρμπέλης, Μπουγαΐδης, Σταφυλίδης, Μπάλλας, Μαυρίας, Φουρλάνος (85' Μπακασέτας), Διαμαντάκος (67' Λυκογιάννης), Κατίδης (90' Μπουχαλάκης), Γιαννιώτας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News