default-image

«Πραγματική απειλή ο Μπαλοτέλι»

Ποδόσφαιρο
«Πραγματική απειλή ο Μπαλοτέλι»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπορεί ο Μπαλοτέλι να κάνει… κοπάνα από την προπόνηση της Ιταλίας (στη σημερινή προπόνηση πιάστηκε να… χαλαρώνει), αλλά παραμένει μεγάλη απειλή για τους αντιπάλους του. Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του τερματοφύλακα της Αγγλίας, Τζο Χαρτ που τόνισε: «Ο Μπαλοτέλι αποτελεί μία πραγματική απειλή. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης, αλλά δεν τον ξέρω τόσο καλά όσο ο Τζόλεον, ο οποίος πιθανόν να είναι εκείνος που θα μαρκάρει τον Μάριο αν τελικά αυτός παίξει», ήταν τα λόγια του 25χρονου τερματοφύλακα για να προσθέσει: «Δεν έχω παίξει ποτέ εναντίον του. Τον έχω δει να "μάχεται" στις προπονήσεις, ωστόσο ο αγώνας είναι μία τελείως διαφορετική κατάσταση. Αλλά θα είναι πολύ διασκεδαστικό και ενδιαφέρον να δω τι μπορεί να κάνει στο γήπεδο».

Ο Χαρτ μίλησε και για την μέχρι τώρα πορεία της Αγγλίας, με την οποία δηλώνει πολύ ευχαριστημένος, αφού ο βασικός στόχος της ομάδας επετεύχθη:

«Προφανώς είναι ένα σπουδαίο επίτευγμα το γεγονός πως είμαστε στα προημιτελικά. Αυτός ήταν ο πρώτος στόχος μας από την αρχή της διοργάνωσης. Το πρώτο παιχνίδι με τη Γαλλία ήταν αναγνωριστικό. Θέλαμε να κερδίσουμε, αλλά μείναμε ευχαριστημένοι με την ισοπαλία αφού η εμφάνιση μας ήταν αξιοπρεπής. Στη συνέχεια κάναμε δύο πολύ καλές εμφανίσεις, γεγονός που σηματοδοτεί μία καλή αρχή για εμάς».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News