Νέο ρεκόρ ο Φραντζεσκάκης στο Μπίντγκοζ

Αθλητισμός
Νέο ρεκόρ ο Φραντζεσκάκης στο Μπίντγκοζ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Χανιώτης σφυροβόλος είχε καλύτερη βολή στα 76,68 μ.

Πολύ καλό αγώνα έκανε ο Χρήστος Φραντζεσκάκης στο διεθνές μίτινγκ του Μπίντγκοζ. Ο Χανιώτης πρωταθλητής της σφυροβολίας στον πέμπτο αγώνα της σεζόν είχε καλύτερη βολή στα 76,68 μ. στην έκτη του προσπάθεια, βελτίωσε τη φετινή του επίδοση και πήρε την τέταρτη θέση στον αγώνα.

Ο 23χρονος πρωταθλητής που προπονείται με τον Κωστή Παπαμαρκάκη ξεκίνησε τον αγώνα του με βολή στα 74,23 μ., συνέχισε με 74,52 μ., ακολούθησε μια άκυρη, η τέταρτη προσπάθεια μετρήθηκε στα 72,41 μ., ενώ στην πέμπτη βολή η σφύρα “καρφώθηκε” στα 74,55 μ. και ολοκλήρωσε τον αγώνα του με τη μεγαλύτερη βολή του στα 76,68 μέτρα.

Πρώτος στο μίτινγκ της πολωνικής πόλης στην σφυροβολία ήταν ο Αμερικανός Ρούντι Βίνκλερ με 79,70 μ., ακολούθησε ο Πολωνός Βόιτσεκ Νοβίτσκι με 79,52 μ. και η τριάδα έκλεισε με τον Καναδό Ίθαν Κάτζμπεργκ με 76,83 μέτρα.

Ο Εμμανουήλ Καραλής πήρε την έκτη θέση στο διεθνές μίτινγκ του Μπίντγκοζ στο επί κοντώ με άλμα στα 5,62 μέτρα.

Ο “ασημένιος” πρωταθλητής Ευρώπης στον κλειστό στίβο ξεπέρασε με την πρώτη προσπάθεια τα 5,42 μ., στην συνέχεια έκανε το ίδιο με τα 5,62 μ. και ο πήχης ανέβηκε στα 5,72 μέτρα. Εκεί ο Καραλής είχε τρία άκυρα άλματα με το τελευταίο του να είναι “περασμένο” αλλά χαμένο στις λεπτομέρειες.

Την πρώτη θέση πήρε ο Αμερικανός Κρις Νίλσεν με 5,92 μ. που στη συνέχεια επιχείρησε να ξεπεράσει χωρίς επιτυχία τα 6,02 μ., ακολούθησε ο Πολωνός Πιότρ Λίσεκ με 5,82 μ. και τρίτος ήταν ο Έρνεστ Ομπιένα από τις Φιλιππίνες με 5,72 μέτρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News