Μετά τις Γυναίκες του ΟΦΗ, πήραν τίτλο και οι Παγκορασίδες

Αθλητισμός
Μετά τις Γυναίκες του ΟΦΗ, πήραν τίτλο και οι Παγκορασίδες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα των Παγκορασίδων (U-16) του ΟΦΗ κατέκτησε το πρωτάθλημα Κρήτης, προσθέτοντας μία ακόμη επιτυχία στη φετινή προσπάθεια των τμημάτων βόλεϊ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, μετά και την άνοδο των Γυναικών στην Α2!

Οι νεαρές αθλήτριες του Νίκου Προύφα, έκαναν το 2-0 στους τελικούς απέναντι στην αξιόλογη ομάδα του Πήγασου και κατέκτησαν την κούπα. Οι Παγκορασίδες του ΟΦΗ είχαν κερδίσει με 3-1 σετ στον πρώτο τελικό, στο κλειστό του ΒΑΚ.

Χρειαζόταν δυο σετ για τον τίτλο στον δεύτερο τελικό στο κλειστό του Λίντο αλλά τελικά πήραν καθαρή νίκη με 3-0 σετ, κατακτώντας πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Μετά το τέλος του αγώνα, ακολούθησαν έντονα πανηγύρια από τα κορίτσια του ΟΦΗ, που είχαν σαν γυναικείο τμήμα μια μαγική χρονιά, με τρεις τίτλους (Γυναίκες, Νεάνιδες, Παγκορασίδες) και συμμετοχή σε τέσσερις τελικούς (πήραν τη 2η θέση στην Κρήτη και στις Κορασίδες). Tα σετ: 14-25, 21-25, 21-25.

Πήγασος (Παρασκάκη): Κοκοσάλη, Κουβίδη, Αραμπατζή, Τσιγαρίδα, Κάλλα, Καρατάσσου, Εργαζάκη, Νικολάου,Αντωνοδημητράκη, Κρασανάκη, Μ. Κρασανάκη Κ, Φραγκιαδάκη.

ΟΦΗ (Προύφας): Πρινιωτάκη, Τζώρτα, Προύφα, Μπορμπουδάκη, Σεβδαλή, Κάββαλου, Παπαδάκη, Καλαιτζάκη, Πιτσικάκη, Χελιώτη, Μαριδάκη, Αλιτσάνι, Αλιάι, Νεκταρίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News