Στα «ασπρόμαυρα» το… κανόνι: Ανανέωσε για 3η σεζόν η Ριμπάνσκα

Ποδόσφαιρο
Στα «ασπρόμαυρα» το… κανόνι: Ανανέωσε για 3η σεζόν η Ριμπάνσκα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με δυναμικό τρόπο συνεχίστηκε ο σχεδιασμός της νέας σεζόν για τη γυναικεία ομάδα του ΟΦΗ, καθώς η Νικόλ Ριμπάνσκα θα συνεχίσει να σκοράρει με την «ασπρόμαυρη» φανέλα.

Η πρώτη σκόρερ της ομάδας την περυσινή περίοδο με 17 γκολ, συμφώνησε με τη διοικούσα επιτροπή για την ανανέωση της συνεργασίας.

Αυτή θα είναι η 3η χρονιά της Σλοβάκας στράικερ στο Ηράκλειο, με την ίδια να δηλώνει ότι όνειρο της είναι ένα πρωτάθλημα: «Ο ΟΦΗ είναι η δεύτερη οικογένεια μου και ήθελα πολύ να συνεχίσω. Η ομάδα, η διοίκηση, ο προπονητής, οι συμπαίκτριες μου, το νησί, ο κόσμος, είναι όλα υπέροχα. Φέτος, είχα μια πολύ καλή σεζόν και εγώ και η ομάδα. Μακάρι του χρόνου, να πάμε ακόμα καλύτερα! Όνειρο μου, είναι ένα πρωτάθλημα με τον ΟΦΗ».

O αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Κώστας Καζανάκης, ανέφερε από την πλευρά του: «Ευχαριστώ τη Νικόλ που θα είναι μαζί μας και του χρόνου. Είναι μεγάλη επιτυχία για τον ΟΦΗ, να μπορεί να κρατάει την πρώτη σκόρερ του πρωταθλήματος Α' Εθνικής».

Ο πρόεδρος της επιτροπής της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου, Δημήτρης Μανουσάκης πρόσθεσε: «Η Ριμπάνσκα είναι μια καθοριστική παίκτρια για μας και είναι σημαντικό να την έχουμε στην ομάδα μας. Το ίδιο θα κάνουμε και με τα περισσότερα κορίτσια, ώστε να συνεχίσουμε, αυτή την ανοδική πορεία της γυναικείας ομάδας του ΟΦΗ, στην Α’ Εθνική».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News