Ίντερ-Μίλαν απόψε στον ιταλικό «εμφύλιο» που οδηγεί στον τελικό

Ποδόσφαιρο
Ίντερ-Μίλαν απόψε στον ιταλικό «εμφύλιο» που οδηγεί στον τελικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πρώτη ομάδα που θα πάρει το... εισιτήριο για τον φετινό τελικό του Champions League θα γίνει γνωστή απόψε, μετά τη ρεβάνς του ιταλικού “εμφυλίου” ανάμεσα στην Ίντερ και τη Μίλαν.

Οι δυο τους κοντράρονται στις 10 το βράδυ (Cosmote Sport 1) με τυπικά γηπεδούχους τους “νερατζούρι” αυτή τη φορά, οι οποίοι έχουν και προβάδισμα πρόκρισης μετά το 0-2 του πρώτου αγώνα.

Οι “ροσονέρι” έχουν δύσκολη αποστολή, καθώς πέρα από το γεγονός ότι πρέπει να πετύχουν πάνω από δύο γκολ για την... ανατροπή, πρέπει να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα.

Φυσικά θα κάνουν την προσπάθειά τους, ενώ στην Ιταλία όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο αποψινό ντέρμπι.

Ο προπονητής της Μίλαν, Στέφανο Πιόλι, τόνισε για τη σπουδαία αναμέτρηση: «Πρέπει να κάνουμε τα πράγματα πολύ καλύτερα από το πρώτο ματς και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Στόχος είναι να κερδίσουμε για να προκριθούμε σε έναν τελικό που κανείς δε θα είχε προβλέψει ποτέ. Όπως κανείς δεν πίστευε ότι η Μίλαν θα φτάσει τόσο μακριά, κανείς δεν πιστεύει τώρα ότι μπορούμε να φτάσουμε στον τελικό. Από την άλλη, ξέρω ότι μπορούμε να κάνουμε ένα σπουδαίο παιχνίδι, γιατί γνωρίζω καλά τους παίκτες μου».

Από την πλευρά του, ο τεχνικός της Ίντερ, Σιμόνε Ιντζάκι, υπογράμμισε: Είναι ένας από τους πιο σημαντικούς αγώνες στην πάνω από 100 χρόνια ιστορία του συλλόγου. Θα έχουμε ένα πλεονέκτημα που μας αξίζει. Γνωρίζουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια αξιόλογη ομάδα, που θα θέλει να ανατρέψει το 2-0. Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα υπάρξουν στιγμές που η Ίντερ θα είναι πιο επιθετική και στιγμές που θα πρέπει να αμυνθούμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News