Πανευτυχής ο Φαλατάχ για το ντεμπούτο και οι ευκαιρίες στον Αποστολάκη

Ποδόσφαιρο
Πανευτυχής ο Φαλατάχ για το ντεμπούτο και οι ευκαιρίες στον Αποστολάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο νεαροί ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ πήραν την ευκαιρία να αγωνιστούν στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ο Ρίο Φαλατάχ έκανε ντεμπούτο με την «ασπρόμαυρη» φανέλα, ενώ ο Βάλντας Νταμπράουσκας χρησιμοποίησε ως αλλαγή και τον Γιάννη Αποστολάκη.

Ο Σαουδάραβας επιθετικός τόνισε στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Βάλντας Νταμπράουσκας που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω την πρώτη μου συμμετοχή με την φανέλα του ΟΦΗ, αλλά και τους συμπαίκτες μου που με βοήθησαν μέσα στο παιχνίδι. Νιώθω στον ΟΦΗ σαν το σπίτι μου και οικογένεια μου, γιατί από την πρώτη στιγμή μου έδειξαν όλοι εμπιστοσύνη και με βοήθησαν».

Από την πλευρά του, ο Αποστολάκης που έχει αγωνιστεί ξανά φέτος επισήμανε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον ΟΦΗ. Αρχικά είχα προπονητή τον κύριο Νιόπλια και τον ευχαριστώ που μου έδωσε χρόνο συμμετοχής, τώρα ο κ. Νταμπράουσκας θέλει να μου δώσει ευκαιρίες για να παίξω και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».

Τέλος, ο Αποστόλος Διαμαντής υπογράμμισε ότι σημείο-κλειδί στην βελτίωση του ΟΦΗ, ήταν η δουλειά που έγινε την περίοδο της διακοπής για το Μουντιάλ: «Δεν ξεκινήσαμε καλά, δεν πήραμε τους βαθμούς που θέλαμε στην αρχή, αλλά στην συνέχεια αλλάξαμε εικόνα και όπως είδατε στα play out ήμασταν πολύ καλύτεροι. Το κλίμα με τον κ. Νταμπράουσκας είναι άριστο, δουλεύει πολύ και όλοι είμαστε ευχαριστημένοι. Η διακοπή του Μουντιάλ ήταν το σημείο-κλειδί όπου δουλέψαμε μαζί και καταλάβαμε τι ήθελε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News