Τα συγχαρητήρια της ΠΑΕ ΟΦΗ για τον τίτλο του ΓΕΛ Γαζίου

Ποδόσφαιρο
Τα συγχαρητήρια της ΠΑΕ ΟΦΗ για τον τίτλο του ΓΕΛ Γαζίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον ΟΦΗ έχουν ένα λόγο παραπάνω να είναι χαρούμενοι με την κατάκτηση του Πανελλήνιου σχολικού πρωταθλήματος από το ΓΕΛ Γαζίου.

Η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών αγωνίζονται στις ομάδες Κ19 και Κ17 των «ασπρόμαυρων» και έτσι η χαρά ήταν… διπλή, ενώ συγχαίρουν όλα τα παιδιά, τους προπονητές και τη διεύθυνση του σχολείου.

Αναλυτικά: «Η Κρήτη γιορτάζει για τους πρωταθλητές του ΓΕΛ Γαζίου στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου και η ΠΑΕ ΟΦΗ μόνο περηφάνεια μπορεί να αισθάνεται τόσο για τα παιδιά της Ακαδημίας της που συμμετέχουν στην αποστολή, όσο και γενικότερα για όλα τα παιδιά που έφεραν την ομάδα του Ηρακλείου στην κορυφή!

Στον τελικό απέναντι στο Αριστοτέλειο Κολλέγιο, ο οποίος έγινε στο γήπεδο “Παντελής Νικολαϊδης”, το ΓΕΛ Γαζίου επικράτησε με σκορ 4-1, με την αρχική ενδεκάδα να αποτελείται αποκλειστικά από ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, ενώ και η αντίπαλη ομάδα είχε στη σύνθεσή της αθλητές από την Ακαδημία του ΠΑΟΚ.

Τα γκολ πέτυχαν οι Ζαχαριουδάκης, Φαϊτάκης (2) και Γανόπουλος, ενώ στην ενδεκάδα ήταν οι Κότσι, Σαλούστρος, Γανόπουλος, Φανουράκης, Πιστικός, Βιδιαδάκης, Φαϊτακης, Μακράκης, Σημαντηράκης, Ζαχαριουδάκης και Καλαιτζάκης (χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Παντερής, ενώ λόγω τραυματισμού δεν αγωνίστηκε ο Ντάγια). 

Η ΠΑΕ ΟΦΗ θέλει να εκφράσει τα συγχαρητήρια της σε όλα τα παιδιά της σχολικής ομάδας του ΓΕΛ Γαζίου, ανεξάρτητα από τον σύλλογο που αγωνίζονται, στους προπονητές τους και φυσικά στους καθηγητές για τη σημαντική στήριξη που τους παρείχαν καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Για μια ακόμα φορά μάλιστα συγχαίρουμε τον Διευθυντή του σχολείου, κ. Ιωάννη Κωστάκη, για την τεράστια επιτυχία, στην οποία εννοείται ότι είναι συμμέτοχος, στηρίζοντας παράλληλα εμπράκτως και την ομάδα μας!

Με τη νίκη του στον τελικό του Πανελληνίου πρωταθλήματος και την κατάκτηση του τροπαίου, το ΓΕΛ Γαζίου εξασφάλισε τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, το οποίο θα γίνει το καλοκαίρι στο Μαρόκο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News