default-image

Ο Μπριχ στο ντέρμπι «αιωνίων», Έλληνες διαιτητές στα άλλα ματς

Ποδόσφαιρο
Ο Μπριχ στο ντέρμπι «αιωνίων», Έλληνες διαιτητές στα άλλα ματς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελική ευθεία για τα play off της Super League, με την ΚΕΔ/ΕΠΟ να ανακοινώνει τους διαιτητές για τα παιχνίδια της Κυριακής.

Ξένος διαιτητής θα υπάρχει μόνο στο ντέρμπι «αιωνίων». Συγκεκριμένα, το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό θα διευθύνει ο Γερμανός, Φέλιξ Μπριχ, που έχει υπάρξει στην κατηγορία elite.

Στην εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Άρη ορίστηκε ο Φωτιάς από την Πέλλα, ενώ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ο Βεργέτης θα είναι ο ρέφερι του αγώνα Βόλος-ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής των play off:

Κυριακή 07/05 (20:00)

Άρης-ΑΕΚ (γηπ. «Κλ.Βικελίδης», Novasports prime): Φωτιάς (Πέλλας), Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας), Μεϊντάνας (Αχαΐας), 4ος: Τζήλος (Λάρισας), VAR: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), AVAR: Πετρόπουλος (Αρκαδίας).

Βόλος-ΠΑΟΚ (γηπ. Πανθεσσαλικό Στάδιο, Cosmote Sport 3): Βεργέτης (Αρκαδίας), Τριανταφύλλου (Αρκαδίας), Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας), 4ος: Κατοίκος (Αθηνών), VAR: Παπαπέτρου (Αθηνών), AVAR: Κόλλιας (Ηπείρου).

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (γηπ. «Γ.Καραϊσκάκης», Cosmote Sport 2): Μπριχ (Γερμανία), Μπορς (Γερμανία), Λουπ (Γερμανία), 4ος: Τσαγκαράκης (Χανίων), VAR: Περλ (Γερμανία), AVAR: Ψαρρής (Ζακύνθου).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News