Αθλητισμός

Χρώμα Run: Το Σάββατο στο Αρκαλοχώρι ο πιο διασκεδαστικός αγώνας

Για το εντυπωσιακό event μίλησε στην «Κρήτη Σήμερα» ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αρκαλοχωρίου Μαρίνος Παναγιωτάκης

Μετά από τρία χρόνια, ο πιο διασκεδαστικός αγώνας επιστρέφει στην περιοχή του Αρκαλοχωρίου. Ο λόγος για το «Χρώμα Run» που γίνει το προσεχές Σάββατο στις 17:00 στον χώρο του Εκθεσιακού Κέντρου Αρκαλοχωρίου και απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας που θέλουν να απολαύσουν μία διαδρομή με εκπλήξεις αλλά και όλο το event.
«Το Αρκαλοχώρι ξέρει πολύ καλά να περνάει μηνύματα καθώς όλο αυτό έχει ξεκινήσει από τις πολιτιστικές δραστηριότητες που γίνονται στην περιοχή μας. Από τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης και τώρα το «Χρώμα Run», που γίνεται το Σάββατο που μας έρχεται…», τόνισε ο αντιπρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Υγείας Αρκαλοχωρίου Μαρίνος Παναγιωτάκης στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα» της Κρήτη TV.


«Μετά το πέρας του αγώνα θα έχουμε μία πολύ ωραία συναυλία με τις «48 ώρες», δωρεάν για όλους τους συμμετέχοντες. Το πόσο θα κρατήσει η εκδήλωση θα εξαρτηθεί από τη διάθεση των αθλητών-τριών. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 17:00, από το Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έρθουν μία ώρα νωρίτερα για να παραλάβουν το πακέτο τους, όσοι δεν το έχουν κάνει νωρίτερα και να γίνουν ένα με το κλίμα της ημέρας. Όσον αφορά για το ποιοι μπορούν να λάβουν μέρος, πρόκειται γι΄όσους μπορούν να φύγουν από το σπίτι τους, να έρθουν στο Αρκαλοχώρι και να έχουν πολλή καλή διάθεση. Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός, θα είμαστε εκεί για όλον τον κόσμο».


Όπως εξήγησε ο αντιπρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Αρκαλοχωρίου, ο αγώνας κάθε άλλο παρά ανταγωνιστικό χαρακτήρα έχει αφού τους συμμετέχοντες περιμένουν πολλές εκπλήξεις καθ΄όλη τη διάρκεια της διαδρομής. «Εμείς θέλουμε αυτά τα 5 χλμ. να γίνουν αργά καθώς στο δρόμο θα υπάρχουν πολλά παιχνίδια και δραστηριότητες. Σε κάθε χιλιόμετρο θα υπάρχει ο σταθμός με τα χρώματα, οπότε θα είναι ένα εντυπωσιακό event για τους αθλούμενους. Όσο πιο αργά πάει κανείς τόσο το καλύτερο λοιπόν. Γι΄αυτό και το μετάλλιο μας που είναι και πάλι από την Καίτη Μυκωνιάτη, ένα χειροποίητο χελωνάκι, θα το πάρουν όλοι όσοι τερματίσουν».


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο www.xromarun.com ενώ η παράδοση των πακέτων θα γίνεται στα παρακάτω σημεία: Πλατεία Ελευθερίας - Ηράκλειο - Πέμπτη 04/05 17:00-21:30, Εκθεσιακό Αρκαλοχωρίου - Παρασκευή 05/05 19:00-20:00, Εκθεσιακό Αρκαλοχωρίου - Σάββατο 06/05 13:00-16:00.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα που τρέχει όλη αυτή την εκδήλωση είναι εθελοντές που αγαπούν τον τόπο τους.

Δείτε τι δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Δομέων Υγείας Αρκαλοχωρίου Μαρίνος Παναγιωτάκης στην "Κρήτη Σήμερα":

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια