Σε… κούρσα για δύο έχει εξελιχθεί η “μάχη” του τίτλου και η 7η αγωνιστική των play off μπορεί να κρίνει πολλά, με το ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ να συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα.
Οι δύο πρωτοπόροι της Super League και ισόβαθμοι αυτήν τη στιγμή με 75 βαθμούς αναμετρώνται αύριο στη Λεωφόρο σε ένα ματς που ίσως… δώσει φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αυτό θα συμβεί αν υπάρξει νικητής, που αυτομάτως θα έχει τον πρώτο λόγο, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας οι “πράσινοι” θα παραμείνουν στην κορυφή, υπερτερώντας στην ισοβαθμία.
Στα άλλα ματς, ο Ολυμπιακός θέλει να επιστρέψει στα “τρίποντα”, υποδεχόμενος τον Βόλο, ώστε να παραμείνει στην 3η θέση (για το ανάλογο ευρωπαϊκό… εισιτήριο).
Ντέρμπι θα γίνει όμως και στη Θεσσαλονίκη, όπου ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Άρη. Ο “δικέφαλος” του Βορρά δε θέλει να χάσει κι άλλο έδαφος στη διεκδίκηση της 3άδας, κάτι που ενδεχομένως θα συμβεί αν δε νικήσει αύριο στην Τούμπα.
Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής των play off:
Σήμερα (20:00)
Ολυμπιακός-Βόλος (γηπ. “Γ.Καραϊσκάκης”, Cosmote Sport 3)
ΠΑΟΚ-Άρης (γηπ. Τούμπας, Novasports prime)
Παναθηναϊκός-ΑΕΚ (γηπ. “Απ. Νικολαΐδης”, Cosmote Sport 2)
Βαθμολογία
1.Παναθηναϊκός 75
2.ΑΕΚ 75
3.Ολυμπιακός 63
4.ΠΑΟΚ 60
5.Άρης 47
6.Βόλος 40
Σχόλια