Προπόνηση επίλεκτων στίβου και στα Χανιά

Αθλητισμός
Προπόνηση επίλεκτων στίβου και στα Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τις ρίψεις ανέλαβε ο συντονιστής του τομέα, Χρήστος Παπαδόπουλος και τις ταχύτητας, ο ομοσπονδιακός Μιχάλης Μανουσάκης...

Με τις συναντήσεις σε Χανιά και Καλαμάτα, ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος των προπονητικών συγκεντρώσεων των επιλεγμένων αθλητών-τριών του ΣΕΓΑΣ. Στα Χανιά συγκεντρώθηκαν αθλητές-τριες των ρίψεων, σε μία πόλη με μεγάλη παραγωγή στα συγκεκριμένα αγωνίσματα, αλλά και των ταχυτήτων. Κοντά τους βρέθηκε ο γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ, Γιώργος Γιατρουδάκης, ο οποίος είχε την ευκαιρία μιλήσει στα παιδιά και να παρακολουθήσει την προπόνηση τους. Τις ρίψεις ανέλαβε ο συντονιστής του τομέα, Χρήστος Παπαδόπουλος και τις ταχύτητας, ο ομοσπονδιακός Μιχάλης Μανουσάκης. Στη διαδικασία συμμετείχαν οι ομοσπονδιακοί προπονητές των ρίψεων Κώστας Παπαμαρκάκης και Γιώργος Μήλιος. Η πρωταθλήτρια των 400 μ. Δήμητρα Γναφάκη και οι παλιοί πρωταθλητές των σπριντ Κώστας και Μανώλης Κουτσουκλάκης έδειξan στα παιδιά μια σειρά από τεχνικές ασκήσεις.

Την προπόνηση των αθλητών των ρίψεων είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει και ο έκτος πρωταθλητής Ευρώπης στη σφυροβολία, Χρήστος Φραντζεσκάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News