Για ακόμα μια χρονιά θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες «Μάχη της Κρήτης – Στέλιος Καραμπινάκης»

Σπορ
Για ακόμα μια χρονιά θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες «Μάχη της Κρήτης – Στέλιος Καραμπινάκης»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τη συμμετοχή περισσοτέρων από 120 αθλητών από χώρες όπως οι Ιορδανία, Αλγερία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Γαλλία και Αγγλία, αλλά και την Κύπρο και την Ελλάδα, αναμένεται να διεξαχθεί ο φετινός διεθνής σκοπευτικός αγώνας "Μάχη της Κρήτης - Στέλιος Καραμπινάκης" το τριήμερο μεταξύ 12-14 Μαΐου στο Εθνικό σκοπευτήριο Χανίων.

Τους αγώνες διοργανώνει ο Σκοπευτικός σύλλογος Βάρδα, τιμώντας τη μνήμη του Στέλιου Καραμπινάκη.

Αξιο αναφοράς ότι στη διοργάνωση θα παραστεί ο γενικός γραμματέας της Παγκόσμιας Σκοπευτικής Ομοσπονδίας ISSF, Willie Grill.

Η ανακοίνωση από τον Βάρδα έχει ως εξής:

«Για μία ακόμη χρονιά, ο Σκοπευτικός Σύλλογος “Βάρδας”, συνδιοργανώνει με την Περιφέρεια Κρήτης, τον Δήμο Χανίων, το ΕΑΚ Χανίων, την Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος καθώς και την ISSF (Παγκόσμια Ομοσπονδία Σκοποβολής) τον διεθνή σκοπευτικό αγώνα “Μάχη της Κρήτης – Στέλιος Καραμπινάκης” στις 12, 13 και 14 Μαΐου, στο Εθνικό Σκοπευτήριο στο Καμπάνι Ακρωτηρίου.

Στη φετινή διοργάνωση ο αριθμός των συμμετοχών έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Πάνω από 120 αθλητές από την Ελλάδα, την Κύπρο, την Ιορδανία, την Αλγερία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, την Γαλλία και την Αγγλία θα είναι παρόντες στην γιορτή της σκοποβολής στα Χανιά.

Παράλληλα, στα Χανιά θα βρεθεί και ο γενικός γραμματέας της Παγκόσμιας Σκοπευτικής Ομοσπονδίας ISSF, Willie Grill.

Οι αγώνες τελούν και φέτος υπό την αιγίδα του ΕΟΤ και θα καλυφθούν τηλεοπτικά από την COSMOTE TV.

Χορηγοί των αγώνων είναι κατάστημα ειδών κυνηγιού, σκοποβολής και ορειβασίας ARTEMIS SPORT – ΑΘ. ΓΙΑΛΙΤΑΚΗΣ , η ΑΝΕΚ LINES, η BERETTA HELLAS.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη!!».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News