Socca World Cup: Με Βέλγιο, Ιταλία και Σαουδική Αραβία η Ελληνική Ομάδα

Αθλητισμός
Socca World Cup: Με Βέλγιο, Ιταλία και Σαουδική Αραβία η Ελληνική Ομάδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα… βαθιά πέφτει η Ελληνική Ομάδα mini ποδοσφαίρου, με την κλήρωση του Socca World Cup να την βάζει σε έναν όμιλο φωτιά, στην διοργάνωση που θα γίνει στις αρχές Ιουνίου στο Έσσεν της Γερμανίας.

Οι τρεις αντίπαλοι της Ελλάδας στον 8ο Όμιλο είναι το Βέλγιο, η Ιταλία και η Σαουδική Αραβία Η Ελληνική Ομάδα θα έχει στο πλευρό της την φλεγόμενη Ελληνική κοινότητα της Γερμανίας αλλά και την στήριξη του μεγάλου χορηγού ΟΠΑΠ που βρίσκεται διαχρονικά δίπλα στον ελληνικό αθλητισμό.

Οι Βέλγοι από το Β γκρουπ δυναμικότητας είχαν πέρσι χάσει την πρόκριση στα playoffs την τελευταία στιγμή ευρισκόμενοι στον πιο δύσκολο όμιλο της Βουδαπέστης με Βραζιλία, Μολδαβία και Γεωργία ενώ οι Ιταλοί πέταξαν εκτός playoffs τους πανίσχυρους Γάλλους για πρώτη φορά στην ιστορία των τρικολόρ. Οι Σαουδάραβες είναι πρωτάρηδες και έρχονται με φιλοδοξίες και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το επίπεδο τους. Η Ελλάδα κυνηγά να προκριθεί σαν πρώτη για να μπορεί να έχει ευκολότερη διασταύρωση στη συνέχεια, αν και εκεί οι πιθανότητα να βρει έναν δυνατό αντίπαλο σαν την Τουρκία είναι ορατή.

Ο τεχνικός της Ελληνικής Ομάδας Γιώργος Μπαστάκης δήλωσε για την κλήρωση:"Πρόκειται για μια κλήρωση με ιδιαιτερότητες. Η ομάδα του Βελγίου έχει στις τάξεις της έναν εξαιρετικό προπονητή τον Radu Burciu, και έχει τη δίκη της ιστορία στην διοργάνωση. Η Ιταλία είναι μια εξαιρετικά ποιοτική ομάδα έχοντας παράλληλα στη διάθεση της τον Alessandro Gallinica, έναν από του καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Ενώ τέλος η Σ. Αραβία είναι μια άγνωστη για εμάς ομάδα που είναι σίγουρο ότι θα την χαρακτηρίζει ο ενθουσιασμός της πρωτόγνωρης εμπειρίας. Η ομάδα μας έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι αντιμετωπίζει τις αντίπαλες ομάδες με απεριόριστο σεβασμό και το ίδιο θα κάνει και αυτή τη φορά, βλέποντας παράλληλα κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και με στόχο να αποκομίσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να κάνει υπερήφανους όσους την υποστηρίζουν!"

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Socca World Cup 2023 θα ανοίξει ο αγώνας της διοργανώτριας Γερμανίας απέναντι στην ποιοτική και φρέσκια ομάδα της Κύπρου που ελπίζει ότι θα έχει και την αμέριστη συμπαράσταση της ομογένειας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News