Τελικός Κυπέλλου: Προχωρημένες επαφές της ΕΠΟ με Πηλαδάκη για AEL FC Arena

Αθλητισμός
Τελικός Κυπέλλου: Προχωρημένες επαφές της ΕΠΟ με Πηλαδάκη για AEL FC Arena

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι εξελίξεις ήταν εκ νέου ραγδαίες για το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet. Μετά την ανακοίνωση της επιτροπής διαχείρισης του Πανθεσσαλικού, το παιχνίδι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ είναι πολύ πιθανό να διεξαχθεί στην AEL FC Arena.

Μάλιστα, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Κωνσταντίνο Πηλαδάκη στον οποίο ανήκει το γήπεδο. Μάλιστα, η ΕΠΟ έχει στείλει ήδη επιστολή προς την επιχειρηματία, προκειμένου να κατοχυρωθεί η επισημότητα του αιτήματος.

Το γήπεδο που χρησιμοποιεί ο Ηρακλής Λάρισας και το οποίο είναι χωρητικότητας 16.000 φιλάθλων. Μάλιστα, η συζήτηση αφορά στη φιλοξενία του κόσμου στα δύο πέταλα.

Επιπλέον, οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας εξετάζουν κι άλλες επιλογές, δηλαδή άλλα γήπεδα που θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν τον τελικό, εκτός της AEL FC Arena.

Ακόμα δεν υπάρχει οριστική απόφαση από την ΕΠΟ αλλά η AEL FC Arena αυτή την ώρα συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, ώστε να φιλοξενήσει τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Novibet.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News