default-image

Στην κορυφή της Ευρώπης οι αθλητές-τριες της Χερσονήσου

Σπορ
Στην κορυφή της Ευρώπης οι αθλητές-τριες της Χερσονήσου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Αθλητικός Σύλλογος Taekwondo Χερσονήσου, όπως συμβαίνει τα τελευταία 14 χρόνια, είχε εκπροσώπηση  στην Εθνική ομάδα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που έγινε στο  Jesolo της Ιταλίας 17-24 Απριλίου 2023 με συμμετοχή 730 αθλητών.

Η Εθνική αποστολή ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης με τη μεγαλύτερη συγκομιδή μεταλλίων. Αναφορικά με τους αθλητές-τριες της Χερσονήσου η  Μαρία Καλογεράκη κέρδισε δύο χρυσά μετάλλια, ο Γιάννης Κλώντζας επίσης δύο χρυσά,ο Κωνσταντίνος Καλογεράκης ένα χρυσό και η Χαρά Δαμιανάκη ένα ασημένιο.

Να σημειωθεί επίσης ότι ο Αντώνης Γραμματικάκης που λόγω σπουδών είναι σε σύλλογο της Θεσσαλονίκης ,επίσης συνέβαλε στην επιτυχία αυτή με δύο χρυσά μετάλλια.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου και όλα τα μέλη συγχαίρουν τους αθλητές για την  επιτυχία και τους ευχαριστούν που  έφτασαν την Ελλάδα στην κορυφή της Ευρώπης και έκαναν υπερήφανους, το δάσκαλό τους Δημήτρη Στασινόπουλο, τους προπονητές τους Βασιλική Στασινόπουλου, Αθανάσιο Μαραζάκη, Νικόλαο Κλώντζα, τους γονείς τους, τον Δήμο Χερσονήσου και όλους όσους βοήθησαν για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα που επιβεβαιώνει την μεδοδική δουλειά που γίνεται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα παιδιά  λαμβάνουν και τα προνόμια από την πολιτεία για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ .Επόμενος στόχος το παγκόσμιο πρωτάθλημα Taekwondo που θα γίνει στο Καζακστάν τον Αύγουστο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News