Αθλητισμός

Με τέσσερα μετάλλια επέστρεψαν από τους τελικούς Πανελλήνιων αγώνων οι αθλητές του Παγκρητίου Α.Σ.

Με ένα χρυσό, δύο ασημένια, ένα χάλκινο μετάλλιο και πολλές συμμετοχές στους τελικούς επέστρεψε η αποστολή του Παγκρητίου Αθλητικού Συλλόγου από την β΄ φάση των πανελληνίων αγώνων σταθερού στόχου. Τους αγώνες που έγιναν στο Εθνικό Σκοπευτήριο του Βύρωνα διοργάνωσε η Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος, στις κατηγορίες Εφήβων-Νεανίδων, Νέων Ανδρών, Νέων Γυναικών, στα αγωνίσματα των αεροβόλων όπλων τουφεκιών και ελεύθερο πιστόλι 50 μέτρων.
Χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα του mix πιστολιού Εφήβων-Νεανίδων κατέκτησαν η Μαρία Λυμνιωτάκη με το Μάνο Μαγαράκη, ήταν γουρλίδικο το καινούργιο PARDINI της Μαρίας. Ασημένιο μετάλλιο στο ατομικό του αγωνίσματος πιστολιού Εφήβων κέρδισε ο Μάνος Μαράκης. Ασημένιο μετάλλιο στο ομαδικό του πιστολιού Εφήβων πήρε η ομάδα του Παγκρητίου Αθλητικού Συλλόγου με τους: Μαγαρακη Μάνο, Τοράκη Μάνο και Αντώνη Τζωρτζατζάκη. Την αποστολή αποτελούσαν οι: Μαρία Λιμνιωτάκη, Μαρία Παπαδάκη-Κτιστάκη, Μαρία Ξυστράκη, Ραφαέλα Μάλαμα, Ιωάννα Καμπούρογλου, Δήμητρα Αθανασάκη και οι Μάνος Τοράκης, Μάνος Μαγαράκης και Αντώνης Τζωρτζατζάκης.
Ο ΠΑΣ ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή της αποστολής!Επόμενος αγώνας είναι η γ΄ φάση των αγώνων σταθερού στόχου στις 6 Μαΐου στο Βύρωνα με τις κατηγορίες των μικρών σκοπευτών των σκοπευτηρίων, Παίδες Α΄ και Παίδες Β΄ πιστόλια και στα τουφεκιά.
 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια