Με τέσσερα μετάλλια επέστρεψαν από τους τελικούς Πανελλήνιων αγώνων οι αθλητές του Παγκρητίου Α.Σ.

Σπορ
Με τέσσερα μετάλλια επέστρεψαν από τους τελικούς Πανελλήνιων αγώνων οι αθλητές του Παγκρητίου Α.Σ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με ένα χρυσό, δύο ασημένια, ένα χάλκινο μετάλλιο και πολλές συμμετοχές στους τελικούς επέστρεψε η αποστολή του Παγκρητίου Αθλητικού Συλλόγου από την β΄ φάση των πανελληνίων αγώνων σταθερού στόχου. Τους αγώνες που έγιναν στο Εθνικό Σκοπευτήριο του Βύρωνα διοργάνωσε η Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος, στις κατηγορίες Εφήβων-Νεανίδων, Νέων Ανδρών, Νέων Γυναικών, στα αγωνίσματα των αεροβόλων όπλων τουφεκιών και ελεύθερο πιστόλι 50 μέτρων.

Χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα του mix πιστολιού Εφήβων-Νεανίδων κατέκτησαν η Μαρία Λυμνιωτάκη με το Μάνο Μαγαράκη, ήταν γουρλίδικο το καινούργιο PARDINI της Μαρίας. Ασημένιο μετάλλιο στο ατομικό του αγωνίσματος πιστολιού Εφήβων κέρδισε ο Μάνος Μαράκης. Ασημένιο μετάλλιο στο ομαδικό του πιστολιού Εφήβων πήρε η ομάδα του Παγκρητίου Αθλητικού Συλλόγου με τους: Μαγαρακη Μάνο, Τοράκη Μάνο και Αντώνη Τζωρτζατζάκη. Την αποστολή αποτελούσαν οι: Μαρία Λιμνιωτάκη, Μαρία Παπαδάκη-Κτιστάκη, Μαρία Ξυστράκη, Ραφαέλα Μάλαμα, Ιωάννα Καμπούρογλου, Δήμητρα Αθανασάκη και οι Μάνος Τοράκης, Μάνος Μαγαράκης και Αντώνης Τζωρτζατζάκης.

Ο ΠΑΣ ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή της αποστολής!Επόμενος αγώνας είναι η γ΄ φάση των αγώνων σταθερού στόχου στις 6 Μαΐου στο Βύρωνα με τις κατηγορίες των μικρών σκοπευτών των σκοπευτηρίων, Παίδες Α΄ και Παίδες Β΄ πιστόλια και στα τουφεκιά.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News