Πόλο: Υποβιβάστηκε στην Α2 ο ΝΟ Ρεθύμνου

Αθλητισμός
Πόλο: Υποβιβάστηκε στην Α2 ο ΝΟ Ρεθύμνου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πικρό φινάλε δόθηκε την Τετάρτη το μεσημέρι στο κολυμβητήριο Χανίων για τον ΝΟ Ρεθύμνου. Η ομάδα του Οδυσσέα Μπαριωτάκη μετά από 14 συνεχόμενα χρόνια στην Α1 Εθνική κατηγορία γυναικών υποβιβάστηκε στην Α2.

Σ’ ένα παιχνίδι όπου το Ρέθυμνο θα μπορούσε κάλλιστα να έχει πάει τη σειρά στο 1-1 και να διεκδικούσε το Σάββατο τη δεύτερη νίκη, αυτή τη φορά παίζοντας στην Γλυφάδα, βρέθηκε τελικά να γνωρίζει την ήττα στα πέναλτι με το τελικό σκορ 13-10.

Είναι χαρακτηριστικό ότι λίγο πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα, το Ρέθυμνο ήταν μπροστά στο σκορ με 10-8, η ΑΕΚ όμως κατάφερε να ισοφαρίσει σε 10-10, πηγαίνοντας έτσι το παιχνίδι στα πέναλτι.

Σε αυτή τη διαδικασία τα κορίτσια της ΑΕΚ αποδείχτηκαν πιο εύστοχα, στέλνοντας τρεις φορές τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας της Πουλοπούλου, αντίθετα με το Ρέθυμνο το οποίο δε σημείωσε κανένα γκολ, με την τερματοφύλακα, Νίγκρο για την ΑΕΚ να πραγματοποιεί σωτήριες αποκρούσεις και ν’ αποδεικνύεται η πρωταγωνίστρια για την ομάδα της.

ΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ

Πιο αναλυτικά η σειρά των πέναλτι ήταν η εξής:

Ντάσιου (ΑΕΚ): 0-1

Ντόιλ (ΝΟ Ρεθύμνου): απόκρουση Νίγκρο

Καλαϊτζή (ΑΕΚ): 0-2

Αμορόζα (ΝΟ Ρεθύμνου): απόκρουση Νίγκρο

Γκίλλα (ΑΕΚ): 0-3

Τσιουγκρή (ΝΟ Ρεθύμνου): απόκρουση Νίγκρο και δοκάρι

Ετσι, η ΑΕΚ καθαρίζει την υπόθεση παραμονή και θα βρίσκεται για την επόμενη χρονιά στην Α1, αντίθετα με το Ρέθυμνο που αναμένεται να βιώσει μία νέα εμπειρία, επιστρέφοντας μετά από πάρα πολλά χρόνια στην Α2 κατηγορία.

ΝΟ Ρεθύμνου (Οδυσσέας Μπαριωτάκης): Πουλοπούλου, Λαμπαθάκη, Ντόιλ 4, Κυριακάκη, Φαρμάκη, Μ., Τσιουγκρή 2, Ζαφειράκη, Αμορόζα 3, Λυμπιτάκη Στ., Φαρμάκη Ελ. 1, Λιμπιτάκη Αν., Λιμπιτάκη Ευαγ., Ανυφαντάκη

ΑΕΚ (Μάρκο Μίσιτς): Νίγκρο, Μακέντι, Πάτερου, Γεωργίου, Μπινιάρη, Καλαϊτζή 2, Γκίλλα 5, Φραγγελάκη, Ρουμελιώτη, Λιαπάκη 2, Ντάσιου 3, Μιχαηλίδου 1, Φουντή, Φελλά, Πετεινάτου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News