Κύπελλο ΕΠΣΗ: Ματσάρα στις Αρχάνες, με πρόκριση για τον Γιούχτα στο Final-4

Αθλητισμός
Κύπελλο ΕΠΣΗ: Ματσάρα στις Αρχάνες, με πρόκριση για τον Γιούχτα στο Final-4

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα ματς που κανείς φίλαθλος που το παρακολούθησε δεν θα ήθελε να λήξει με τον Γιούχτα και τον Αλμυρό να προσφέρουν πολλά γκολ και συγκινήσεις αλλά στο τέλος υπήρχε μόνο ένας νικητής και αυτός ήταν ο Γιούχτας με σκορ 5-3 στην παράταση!

Η κανονική διάρκεια έληξε με σκορ 3-3 με την ομάδα των Αρχανών να προηγείται στο πρώτο μέρος με 2-0 αλλά ο Αλμυρός λίγο πριν την εκπνοή κατάφερε να μειώσει σε 2-1, ενώ στην επανάληψη έφτασε στην ολική ανατροπή κάνοντας το 2-3, έχοντας πρωταγωνιστές τους Κατσικοκέρη και Φραγκουλάκη. Η ομάδα του Νίκου Σουργιά δεν είχε πει την τελευταία της λέξη με τον Γελαδάρη να ισοφαρίζει σε 3-3 στο 90+7, σε μία φάση όπου διαμαρτυρήθηκαν οι Γαζανοί για οφσάιντ.

Στην παράταση ο Γιούχτας κατάφερε να πετύχει ακόμα δυο γκολ με τον Ροβίθη και τον Δωματά, ενώ ο Αλμυρός είχε δοκάρι με τον Λεόν και στην ίδια φάση ακυρωθέν γκολ του Αγαπάκη!

Στο 3′ μακρινό συρτό σουτ του Φραγκουλάκη, κανένα πρόβλημα για τον Κόλλια, με την μπάλα να φεύγει δίπλα από το δοκάρι, άουτ. Στο 19′ ο Πιερτζιακόμι θα κάνει το γύρισμα μέσα στην περιοχή ο Αρσενίδης δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα όπως θα ήθελε για να την στείλει στα δίχτυα. Σουτ του Κατσικοκέρη στο 20′ λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα θα περάσει λίγο πάνω από το δοκάρι του Κόλλια, άουτ.

Ο Γιούχτας θα ανοίξει το σκορ στο 24′ με ένα πολύ όμορφο τέρμα με ωραίο συνδυασμό του Ψαρρά με τον Δασκαλάκη, ο τελευταίος έβγαλε την κάθετη στον Αζίζι, ο οποίος από αριστερά θα βγάλει την σέντρα μέσα στην περιοχή και ο επερχόμενος Δασκαλάκης θα την στείλει στα δίχτυα με προβολή, κάνοντας το 1-0. Στο επόμενο λεπτό ο Γιούχτας έκανε δυο τα τέρματα του όταν από γύρισμα του Δωματά μέσα στην περιοχή, ο Γκίνη από κοντά την έσπρωξε στα δίχτυα. Στο 28′ ο Αρσενίδης μπήκε από δεξιά μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ με τον Κόλλια να αποκρούει και να κρατάει το 2-0. Στο 36′ πέναλτι για τον Αλμυρό σε ανατροπή του Ρουσσάκη στον Κατσικοκέρη. Ο Φραγκουλάκης εκτέλεσε, με τον Κόλλια να πέφτει σωστά και να αποκρούει, σε δεύτερο χρόνο ο Φραγκουλάκης έκανε το σουτ με την μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ. Στο 41′ ο Αλμυρός κέρδισε και δεύτερο πέναλτι με τον Πιερτζιακόμι να ανατρέπεται από τον Κόλλια. Αυτή τη φορά την εκτέλεση ανέλαβε ο Κατσικοκέρης ο οποίος σημάδεψε στο κέντρο της εστίας και μείωσε σε 2-1 για την ομάδα του Γαζίου.

Η ομάδα του Μανώλη Σουτζή κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα στο 72′ όταν από πανέμορφη σέντρα του Φραγκουλάκη, ο Κατσικοκέρης με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-2.

Στο 82′ ο Δωματάς βρέθηκε στο έδαφος έπειτα από μαρκάρισμα του Κοιλιάρα, με τους γηπεδούχους να ζητάνε πέναλτι όμως ο κ. Πατεμτζής έδειξε «παίζεται»! Στο 86′ ο Αλμυρός κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή του σκορ με την πάσα του Φραγκουλάκη με στόχο τον Κατσικοκέρη, ο Κοντογιάννης έπεσε με τάκλιν με στόχο να διώξει την μπάλα σε κόρνερ αλλά αυτή κατέληξε στα δίχτυα του Κόλλια για το 2-3.

Το ματς όμως δεν τελείωσε εκεί με το χρονόμετρο να έχει φτάσει στο 90+7 και τον Τζανή να βλέπει τον Γελαδάρη μέσα στην περιοχή και τον βρήκε με ωραία σέντρα, ο Γελαδάρης κατέβασε, εκτέλεσε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 3-3 και στέλνοντας το ματς στην παράταση! Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα σε αυτή τη φάση καθώς θεώρησαν ότι ο σκόρερ του Γιούχτα ήταν σε προφανή θέση οφσάιντ.

Στο δεύτερο λεπτό της παράτασης (92′) ο Αζίζι θα κλέψει την μπάλα μέσα στην περιοχή και θα δώσει την ασίσστ στον Ροβίθη ο οποίος με πλασέ νίκησε τον Χανιωτάκη, κάνοντας το 4-3!

Οι συνθέσεις:

ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Νίκος Σουργιάς): Κόλλιας, Κορνηλάκης, Ψαρράς, Ρουσάκης (59′ Γελαδάρης), Κοντογιάννης, Δωματάς, Γκίνη (59′ Ροβίθης), Αζίζι, Δασκαλάκης (74′ Κίσσας), Γιαλούσης (55′ λ.τρ. Τζανής), Λογοθέτης (91′ λ.τρ. Στακάκης)

ΑΛΜΥΡΟΣ (Μανώλης Σουτζής): Χανιωτάκης, Αγαπάκης, Κοιλιάρας, Ξενοκτιστάκης (73′ Μπάσιτς), Θεοδωράκης, Ενγκουέμ, Φραγκουλάκης, Φυτόπουλος (99′ Νικολακάκης), Αρσενίδης (56′ Μπανβό), Πιερτζιακόμι, Κατσικοκέρης (88′ Παγώνης)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News