ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης Live

Ποδόσφαιρο
ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης Live

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με την 4η αγωνιστική συνεχίζονται τα play out της Super League και ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης στο «Γεντί Κουλέ».

Η ομάδα του Ηρακλείου θέλει την 3η σερί νίκη στο μίνι πρωτάθλημα, που ίσως την φέρει και στην 1η θέση της ειδικής βαθμολογίας (7η στο σύνολο) αν ο Ατρόμητος «στραβοπατήσει» στη Λαμία.  

Οι Κρητικοί θέλουν να παρουσιαστούν έτοιμοι μετά τη διακοπή για το Πάσχα, συνδυάζοντας καλή απόδοση και νικηφόρο αποτέλεσμα.

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μανδάς, Βούρος, Πασαλίδης, Διαμαντής (85' Μαρινάκης), Λάρσον, Μεγιάδο (85' Περέα), Ντιουσέ, Τοράρινσον, Μπάκιτς (63' Νέιρα), Τοράλ (4' λ.τ. Μοσκέρα, 63' Λουίζ Φελίπε), Ντίκο. 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Γιάννης Δουβίκας): Τσιφτσής, Καρμόνα, Ατιένζα, Καστάνο, Αλβάρες, Ιγκλέσιας, Μουνάφο (93' Αλάγκμπε), Τιλίκα (87' Σάνταφε), Κρεσπί, Μπαρτόλο (77' Σίτο), Μπαράλες.

Παρακολουθείστε την εξέλιξη του αγώνα από το neakriti.gr

1' Ξεκίνησε το ματς στο "Γεντί Κουλέ". 

4' Με αναγκαστική αλλαγή η εκκίνηση του αγώνα για τον ΟΦΗ. Ο Τοράλ έμεινε στο χορτάρι για ένα λεπτό περίπου με το ιατρικό τιμ από πάνω του, όμως δε μπορεί να συνεχίσει και στη θέση του περνάει ο Μοσκέρα. 

8' Κόρνερ του Τιλίκα από δεξιά, κεφαλιά του Ιγκλέσιας από τη μικρή περιοχή, πάνω από την εστία η μπάλα. 

19' Ωραίο φαλτσαριστό σουτ του Λάρσον με το αριστερό πόδι λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, δε θα βρει στόχο ο Σουηδός μπακ-χαφ.

20' Κίτρινη κάρτα στον Μεγιάδο. 

25' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ 1-0: Υπέροχη κάθετη πάσα του Μπάκιτς για τον Μοσκέρα, αυτός "ελευθερώνεται" ωραία από το μαρκάρισμα του Καρμόνα και με ψύχραιμο πλασέ πετυχαίνει το 1-0.

27' Ευκαιρία για τον Αστέρα. Γύρισμα του Καρμόνα από δεξιά, ο Κρεσπί σουτάρει από το ύψος του πέναλτι και στέλνει τη μπάλα άουτ. 

33' ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ: Ο Μπάκιτς βλέπει τον αμαρκάριστο Μεγιάδο, ο οποίος σουτάρει από το ημικύκλιο της περιοχής, όμως η μπάλα χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και περνάει άουτ. 

36' Στην αντεπίθεση ο Αστέρας, με τον Μπαράλες να έχει χώρο και να σουτάρει έξω από την περιοχή και η μπάλα περνάει εκτός εστίας. 

38' Κίτρινη κάρτα στον Ιγκλέσιας. 

39' Ευκαιρία για τον Αστέρα. Από την κεφαλιά πάσα του Μπαράλες, ο Κρεσπί βγαίνει τετ-α-τετ με τον Μάνδα και ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ αποκρούει εντυπωσιακά. 

40' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ 1-1: Φάση διαρκείας στην περιοχή του ΟΦΗ, ο Μπαράλες δίνει για τον Κρεσπί και αυτός "γυρίζει" τη μπάλα στη μικρή περιοχή, όπου ο Μπαρτόλο από κοντά σημειώνει το 1-1. 

Τέλος πρώτου ημιχρόνου, 1-1 το αποτέλεσμα. Ο ΟΦΗ προηγήθηκε στο δικό του καλό διάστημα, που ήταν περισσότερο ενεργητικός από τον αντίπαλο και έψαχνε τις τελικές του στην επίθεση μέσα από παιχνίδι κατοχής. Αντέδρασαν μετά το 30' οι φιλοξενούμενοι και αφού πρώτα απείλησαν την εστία του Μανδά, πέτυχαν τελικά το γκολ της ισοφάρισης. 

46' Σέντρα στο δεύτερο 45λεπτο. 

55' Ο Κρεσπί θα μπει στην περιοχή του ΟΦΗ και το πλασέ που επιχειρεί σταματάει στο σώμα του Βούρου. 

61' Εκτέλεση φάουλ του Αλβάρες, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι η μπάλα. 

63' Διπλή αλλαγή για τον ΟΦΗ. Ο Λουίζ Φελίπε στη θέση του Μοσκέρα και ο Νέιρα αντί του Μπάκιτς. 

67' Κίτρινη κάρτα στον Πασαλίδη. 

69' Δυνατό σουτ του Φελίπε έξω από την περιοχή, αποκρούει στη δεξιά του γωνία ο Τσιφτσής. 

70' Κίτρινη κάρτα στον Βούρο. 

74' Κίτρινη κάρτα στον Καστάνο.

75' Ευκαιρία για τον ΟΦΗ με εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ του Τοράρινσον, απέκρουσε σωτήρια ο Τσιφτσής.

77' Αλλαγή για τους φιλοξενούμενους. Ο Σίτο στη θέση του Μπαρτόλο.

85' "Κλείνει" τις αλλαγές του ο Νταμπράουσκας. Περέα στη θέση του Μεγιάδο και Μαρινάκης αντί του Διαμαντή.

87' Δεύτερη αλλαγή για τον Αστέρα. Ο Σάνταφε στη θέση του Τιλίκα. 

89' Κίτρινη κάρτα στον Μπαράλες.

91' Κίτρινη κάρτα για τον Νέιρα.

93' Τελευταία αλλαγή για τον Αστέρα. Ο Αλάγκμπε στη θέση του Μουνάφο. 

94' Δυνατό σουτ του Σάνταφε έξω από την περιοχή, απέκρουσε στη δεξιά γωνία ο Μανδάς. 

Τελευταίο σφύριγμα από τον διαιτητή Πολυχρόνη, 1-1 το αποτέλεσμα στο "Γεντί Κουλέ".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News