Εποικοδομητική σύσκεψη στο Παγκρήτιο Στάδιο για το φιλικό των αστέρων

Ποδόσφαιρο
Εποικοδομητική σύσκεψη στο Παγκρήτιο Στάδιο για το φιλικό των αστέρων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στους ρυθμούς του σπουδαίου φιλικού αστέρων κινούνται στην ΕΠΣ Ηρακλείου, προετοιμάζοντας βήμα-βήμα μια ξεχωριστή ποδοσφαιρική συνάντηση.

Ο πρόεδρος της Ένωσης, Νίκος Τζώρτζογλου και ο πρόεδρος υποδομών, Βαγγέλης Παπαγγελής βρέθηκαν σήμερα στο Παγκρήτιο Στάδιο, που θα φιλοξενήσει τον αγώνα των Legends 2004 με τη Μικτή Παλαιμάχων Ευρώπης.

Εκεί συναντήθηκαν με τον αντιδήμαρχο αθλητισμού, Κώστα Βαρδαβά και το στέλεχος του Σταδίου, Δημήτρη Τσιράκο, όπου σε πολύ καλό κλίμα ανέλυσαν όλες τις λεπτομέρειες.

Η επίσημη ενημέρωση της ΕΠΣΗ για τη συνάντηση: «Μέσα σε πολύ καλό κλίμα και διάθεση συνεργασίας έγινε σήμερα συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο της ΕΠΣΗ κ. Τζώρτζογλου και τον πρόεδρο υποδομών κ. Παπαγγελή με τον αντιδήμαρχο αθλητισμού κ. Βαρβαδά και το στέλεχος του Παγκρητίου Σταδίου κ. Τσιράκο. Σκοπός ήταν να συζητηθούν λεπτομέρειες για την φιλοξενία στο Παγκρήτιο Στάδιο του μεγάλου φιλικού αστέρων στις 15 Μαΐου στο Παγκρήτιο Στάδιο ανάμεσα στους Legends 2004 και την Μικτή Παλαιμάχων Ευρώπης. Οι ιθύνοντες του Παγκρητίου Σταδίου υποσχέθηκαν ότι θα στηρίξουν αυτή την πρωτοβουλία της ΕΠΣΗ και τις επόμενες ημέρες θα γίνουν ανάλογες συσκέψεις».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News