Χριστογεώργος: «Θέλουμε τους τρεις βαθμούς και κόντρα στον Αστέρα»

Ποδόσφαιρο
Χριστογεώργος: «Θέλουμε τους τρεις βαθμούς και κόντρα στον Αστέρα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον ΟΦΗ θέλουν να διευρύνουν το σερί νικών στα play out και η προσπάθεια αυτή περνάει από το αυριανό ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Νίκος Χριστογεώργος μίλησε για την αναμέτρηση με τους Αρκάδες στο «Γεντί Κουλέ», τονίζοντας ότι στην ομάδα του Ηρακλείου όλοι έχουν έξτρα κίνητρο.

«Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Αστέρας είναι μια καλή ομάδα, που στη βαθμολογική κατάταξη είναι κοντά με εμάς. Θα κυνηγήσουμε τη νίκη και σίγουρα έχουμε ένα έξτρα κίνητρο, γιατί από την αρχή της σεζόν θέλαμε τη νίκη σε κάθε ματς και επιπλέον θέλουμε να είμαστε πρώτοι στα play out», ανέφερε αρχικά ο 23χρονος τερματοφύλακας και συμπλήρωσε: «Δε θεωρώ ότι θα αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα λόγω της διακοπής του Πάσχα. Η ομάδα έχει τον ίδιο ρυθμό. Σίγουρα ξεκουραστήκαμε, αλλά μέσα από τις προπονήσεις δουλέψαμε και πιστεύω ότι θα αποδώσουμε καλά στον αγώνα, όπως και στους προηγούμενους».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στην αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται ο ίδιος: «Νιώθω πάρα πολύ καλά στην ομάδα. Το κλίμα είναι φοβερό και όλοι με υποδέχτηκαν πολύ ωραία. Στις προπονήσεις νιώθω όλο και καλύτερα, βρίσκοντας και εγώ το ρυθμό μου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News