Σ.Ε.Γ.Α.Σ: Παρουσίασε το νέο πρόγραμμα «Γυμνάζομαι με τους καλύτερους» για επιλεγμένους αθλητές

Σπορ
Σ.Ε.Γ.Α.Σ: Παρουσίασε το νέο πρόγραμμα «Γυμνάζομαι με τους καλύτερους» για επιλεγμένους αθλητές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την πρώτη τους συγκέντρωση πραγματοποιήσαν σήμερα οι επιλεγμένοι αθλητές-τριες στίβου της Κρήτης που λαμβάνουν μέρος στο νέο πρόγραμμα του ΣΕΓΑΣ, με τίτλο «Γυμνάζομαι με τους καλύτερους!».

Η συνάντηση έγινε στο Παγκρήτιο Στάδιο, όπου και πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση. Οι συγκεκριμένοι αθλητές-τριες που λαμβάνουν μέρος στο ξεκίνημα του προγράμματος, επιλέχθηκαν με βάση τις επιδόσεις τους ενώ η σχετική λίστα θα διαφοροποιείται κατά τη διάρκεια της χρονιάς ανάλογα με τις επιδόσεις που θα επιτυγχάνονται. Στις κοινές αυτές προπονήσεις, η συνύπαρξη αθλητών-τριων υψηλού επιπέδου, θα τους δώσει την δυνατότητα για υψηλότερης έντασης προπονήσεις αλλά και προσωπικής βελτίωσης. Σίγουρα πρόκειται για μία πρωτοποριακή κίνηση που δίνει επιπλέον κίνητρα στα παιδιά των αναπτυξιακών ηλικιών, με έτη γέννησης 2006-2009.

«Θα υπάρξουν κοινές προπονήσεις και συνεργασίες των προπονητών με τους επιλεγμένους αθλητές έτσι ώστε να έχουμε ένα πρόγραμμα στο οποίο να υπάρχει  ανταλλαγή απόψεων και βελτίωση της γνώσης μέσω των εμπειριών από τους εθνικούς προπονητές, τους εντεταλμένους συνεργάτες και τους προπονητές των παιδιών. Να έχουν κοινή  δεξαμενή και σκοπός είναι να βελτιώσουμε  τα παιδιά αυτά  που σε πρώτη φάση, αυτά είναι το μέλλον μας», τόνισε στην "Κρήτη ΤV" ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης Παναγιώτης Αντωνακάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News