Ο Λαπόρτα απάντησε «ναι» για την επιστροφή του Μέσι στην Μπαρτσελόνα

Αθλητισμός
Ο Λαπόρτα απάντησε «ναι» για την επιστροφή του Μέσι στην Μπαρτσελόνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τζουάν Λαπόρτα έδωσε απάντηση με νόημα σε έναν οπαδό της Μπαρτσελόνα που τον ρώτησε για την ενδεχόμενη επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στον σύλλογο.

Με όρεξη για... απαντήσεις σε όλα τα μέτωπα εμφανίστηκε στο γήπεδο της Χετάφε ο Τζουάν Λαπόρτα για το κυριακάτικο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα (0-0).

Ο πρόεδρος των Μπλαουγκράνα βρέθηκε στα επίσημα του γηπέδου και είχε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με ουκ ολίγους φίλους των Καταλανών, κάποιοι εκ των οποίων το πήγαν ένα βήμα παραπέρα και ρώτησαν τον 61χρονο δικηγόρο για το ζήτημα που τους «καίει», που δεν είναι άλλο από την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στον σύλλογο.

Κι ο Λαπόρτα όχι μόνο απάντησε, αλλά το έκανε με ένα ξεκάθαρο «Ναι», δίνοντας άφθονη τροφή για συζήτηση στα ισπανικά ΜΜΕ.

Εκτός αυτού, ο ισχυρός άνδρας των Καταλανών ρωτήθηκε και για την υπόθεση Νεγκρέιρα που διακινδυνεύει το τελευταίο διάστημα το πρεστίζ και την ευρωπαϊκή συμμετοχή του κλαμπ, απαντώντας πως «τώρα θα τα μάθετε όλα»:

«Να ηρεμήσω για αύριο; Δεν χρειάζεται. Αυτό που έχουν κάνει είναι να αναδείξουν μια κατάσταση στην οποία ο άνθρωπος που συνδέεται με τις εταιρείες είναι πρώην διαιτητής και πρώην αντιπρόεδρος της Ένωσης Διαιτητών. Δεν είχε όμως καμία δύναμη στο να επηρεάζει τα αποτελέσματα κανενός αγώνα διότι πολύ απλά δεν ήταν εκείνος που όριζε τους συναδέλφους του στις αναμετρήσεις. Αύριο θα τα εξηγήσουμε όλα», ανέφερε χαρακτηριστικά, κάνοντας νύξη στη συνέντευξη Τύπου που θα δώσει στα ισπανικά ΜΜΕ για την όλη υπόθεση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News