Γιούχτας: Ξεκούραση με το βλέμμα στην αναμέτρηση με ΑΟΑΝ

Αθλητισμός
Γιούχτας: Ξεκούραση με το βλέμμα στην αναμέτρηση με ΑΟΑΝ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ευκαιρία να ξεκουραστούν είχαν οι παίκτες του Γιούχτα, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν την περασμένη αγωνιστική, καθώς ο Άγιος Ιερόθεος δεν κατέβηκε στην αναμέτρηση και πλέον με την επιστροφή τους στην αγωνιστική δράση θα επικεντρωθούν στην αναμέτρηση με τον ΑΟΑΝ.

Άπαντες στην ομάδα των Αρχανών γνωρίζουν την κρισιμότητα της αναμέτρησης με τον ΑΟΑΝ, καθώς σε περίπτωση νίκης τους και ήττας του Μαρκό θα έχουν στεφθεί πρωταθλητές.

Όλοι γνωρίζουν, επίσης, ότι η αναμέτρηση στον Άγιο Νικόλαο δε θα είναι εύκολη, καθώς ο ΑΟΑΝ θέλει όσο τίποτα άλλο τη νίκη αφού δεν έχει εξασφαλίσει το 100% της παραμονής του και μια ενδεχόμενη ήττα θα είναι καταστροφική γι’ αυτόν.

Η ομάδα των Αρχανών ξέρει πολύ καλά τον αντίπαλό της και γι’ αυτόν τον λόγο θα προετοιμαστεί κατάλληλα, έτσι ώστε να πάρει το “διπλό”.

Παράλληλα στο... μυαλό των “πράσινων” υπάρχει και η αναμέτρηση Κυπέλλου της ΕΠΣΗ με τον Αλμυρό, καθώς θέλουν και εκεί τον τίτλο. Μια αναμέτρηση η οποία άλλαξε τελικά ημέρα. Όπως ενημέρωσε η ΕΠΣΗ, το παιχνίδι μετατέθηκε για μία βδομάδα αργότερα, καθώς είχε οριστεί να διεξαχθεί την Τετάρτη 19 Απριλίου, ωστόσο θα γίνει την Τετάρτη 26 Απριλίου, τρεις μέρες μετά την ολοκλήρωση της 25ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News