Βλέπουν άνοδο οι Γυναίκες του ΟΦΗ

Αθλητισμός
Βλέπουν άνοδο οι Γυναίκες του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

H ΓΕΗ κατέκτησε τον τίτλο στους Παίδες...

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της Γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ που με δύο νίκες στους τελικούς (μια στο κλειστό του ΒΑΚ με 3-0 σετ και μια στα Χανιά με 3-2 σετ) κατέκτησαν ξανά το πρωτάθλημα Κρήτης! Μετά την ολοκλήρωση του τελικού στα Χανιά, έγινε και η απονομή του Κυπέλλου, με την ομάδα του Νίκου Προύφα να πανηγυρίζει την κατάκτηση του τίτλου που της δίνει το δικαίωμα να διεκδικήσει μέσω μπαράζ στην Αθήνα την άνοδο της στην Α2 κατηγορία.

"Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι γιατί οι κόποι μας ανταμείφθηκαν.Είναι το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα για της γυναίκες του ΟΦΗ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα κορίτσια. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στα μπαράζ για να πετύχουμε την άνοδο στην Α2. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο μας, τον Γιάννη Δανδάλη για τη μεγάλη του στήριξη όλη τη σεζόν αλλά και στους φιλάθλους μας, που ήταν μαζί μας σε όλα τα παιχνίδια», τόνισε ο τεχνικός του ΟΦΗ και συνέχισε: «Συγχαρητήρια και στα κορίτσια του Κύδωνα για την προσπάθεια τους. Οι τελικοί των Γυναικών ήταν μια διαφήμιση για το βόλεϊ της Κρήτης".

Η ΓΕΗ στους Παίδες

Σε ότι αφορά στο πρωτάθλημα των Παίδων(Κ18), τον τίτλο κατέκτησε η ομάδα της ΓΕΗ, κερδίζοντας στον τρίτο τελικό αγώνα την ομάδα του ΟΚΑ Αρκάδι με σετ 3-2.

Χαρακτηριστικό της ανταγωνιστικότητας των δύο ομάδων είναι ότι και οι τρεις τελικοί αγώνες κρίθηκαν στο tie break! Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ της Ε.Σ.ΠΕ. Κρήτης συγχαίρουν τις πρωταθλήτριες ομάδες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και τους εύχονται καλή επιτυχία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News