Super League 1: Ξεχωρίζει το ντέρμπι Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός

Αθλητισμός
Super League 1: Ξεχωρίζει το ντέρμπι Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το μεγάλο ντέρμπι Παναθηνικός- Ολυμπιακός  που μπορεί να κρίνει τη «μάχη» του τίτλου ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής των play offs.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο ντέρμπι στην Ελλάδα. Το «αιώνιο» ντέρμπι του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και του αθλητισμού. Το βράδυ της Κυριακής (09/04) το «Απ. Νικολαΐδης» της Λεωφόρου Αλεξάνδρας θα φιλοξενήσει το ντέρμπι Παναθηναικός- Ολυμπιακός  για την 4η αγωνιστική των play offs της Super League.

Η δράση στην 4η αγωνιστική των play offs θα ανοίξει μερικές ώρες νωρίτερα. Στις 18:00 η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη στην «OPAP Arena». Η Ένωση προέρχεται από τη νίκη 1-0 επί του Βόλου, η οποία την διατήρησε στην κορυφή, μαζί με τον Παναθηναϊκό. Ο «Δικέφαλος» θέλει να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα πριν το Πάσχα, τη στιγμή που ακολουθεί και η ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Από την άλλη, οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης «καίγονται» για βαθμό ή βαθμούς, μια και συνεχίζεται το «θρίλερ» για την έξοδο στην Ευρώπη.

Τέλος, στις 19:30 στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ θα παίξει απέναντι στον Βόλο. Οι δύο ομάδες προέρχονται από αρνητικά αποτελέσματα, μια και ο «Δικέφαλος του Βορρά» ηττήθηκε 3-1 από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» και έμεινε 9 βαθμούς μακριά από την κορυφή, ενώ οι «κυανέρυθροι» γνώρισαν την ήττα 1-0 από την ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και παρέμειναν στο -1 από τον Άρη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News