Super League 1: Διπλό παραμονής για Ιωνικό

Αθλητισμός
Super League 1: Διπλό παραμονής για Ιωνικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ιωνικός είχε βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό και και μετά τα τελευταία αποτελέσματα στα playouts και έψαχνε μια σημαντική νίκη. Αυτή ήρθε στο Αγρίνιο και μάλιστα ήταν και ιστορική για τον Ιωνικό που κέρδισε πρώτη φορά εκτός έδρας τον Παναιτωλικό με 1-0.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Σεμπά με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο πρώτο μέρος. Ένα πέναλτι που κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι με τη χρήση του VAR για χέρι του Μλάντεν. Ο Ιωνικός θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο τέρμα στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου καθώς είχε δοκάρι με τον Ελευθεριάδη αλλά στη συνέχεια έδωσε χώρο στους γηπεδούχους.

Δεν το πλήρωσε όμως καθώς οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου ήταν άστοχοι και άτυχοι. Έχασαν αρκετές ευκαιρίες ενώ είχαν και δοκάρι με τον Κολοβό στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Λιάβας, Λάρσον, Μλάντεν, Χατζηθεοδωρίδης, Μάρτενσον, Ντίας, Σενγκέλια, Κολοβός, Μόρσεϊ, Καρέλης.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Χουτεσιώτης, Μύγας, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Βαλεριάνος, Κάνιας, Σάκιτς, Φαντιγκά, Σεμπά, Μαντζής, Μασάς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News