Super League 1: Όρθιος στο Περιστέρι ο ΠΑΣ Γιάννινα

Αθλητισμός
Super League 1: Όρθιος στο Περιστέρι ο ΠΑΣ Γιάννινα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έμεινε το 1-1 με τον Ατρόμητο

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον "αδιάφορο" Ατρόμητο και τον ΠΑΣ Γιάννινα που "καιγόταν" ακόμα και για ένα βαθμό το απόγευμα του Σαββάτου στο Περιστέρι. Ο Άγιαξ της Ηπείρου έφυγε με την ισοπαλία έχοντας κάτω από τα γκολπόστ του έναν εξαιρετικό Τσιντώτα ο οποίος είχε αρκετές σωτήριες επεμβάσεις αλλά και τύχη.

Οι γηπεδούχοι στα τελευταία λεπτά του αγώνα και με το σκορ στο 1-1 σημάδεψαν δύο φορές τα δοκάρια του Έλληνα γκολκίπερ με αποτέλεσμα το 1-1 να μείνει έως το τέλος της αναμέτρησης.

Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος, είχε περισσότερες τελικές και φάσεις για να πετύχει όχι μόνο ένα αλλά και άλλα γκολ αλλά δεν τα κατάφερε. Ο ΠΑΣ Γιάννινα βρήκε ένα γκολ στην μια καλή φάση που δημιούργησε και αυτό ήταν αρκετό για να φύγει με το ισόπαλο αποτέλεσμα από το Περιστέρι.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Μαυρομμάτης, Χατζηισαϊας, Ντε Μποκ Γκονζάλες, Κούεν, Καμαρά- Κλωναρίδης, Ρομπάιγ, Κωτσόπουλος.

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Τσιντώτας, Εραμούσπε, Πήλιος, Μπορταγκαράι, Τσαβός, Τζίνο, Λιάσος, Ροσέρο, Τζίμας, Παμλίδης, Σταματελόπουλος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News