Η αποστολή των Χανίων για την αναμέτρηση με την Καλαμάτα

Αθλητισμός
Η αποστολή των Χανίων για την αναμέτρηση με την Καλαμάτα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τρεις απουσίες θ’ αγωνιστούν τα Χανιά στην Καλαμάτα. Εκτός πλάνων μένουν οι Σαρρής, Σερβιλάκης και Κοκκίνης.

Ο Σαρρής είναι η δεύτερη σερί αγωνιστική που μένει εκτός λόγω τραυματισμού, αντίθετα δε γίνεται κάποια αναφορά από την ΠΑΕ για τους Σερβιλάκη και Κοκκίνη που υπενθυμίζεται ότι είχαν αγωνιστεί στο αρχικό σχήμα στο παιχνίδι που προηγήθηκε με την Επισκοπή.

Στον αντίποδα επιστρέφουν οι Ιμεραλιλάι και Ζέκχοφ.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

Με προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της Μοναχής Ελιάς ολοκληρώθηκε σήμερα, Σάββατο 8 Απριλίου, η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αυριανό (09/04, 13:45) αγώνα απέναντι στην Καλαμάτα εκτός έδρας, που θα γίνει στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SL2. To πρόγραμμα προπόνησης περιλάμβανε προθέρμανση, rondo, ταχύτητες αντίδρασης, τακτική και στατικές φάσεις.

Αμέσως μετά την προπόνηση οι Σταύρος Λαμπράκης και Νίκος Μαναρώλης ανακοίνωσαν την αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση. Από αυτή αποκλείστηκε ο Γιώργος Σαρρής ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Αναλυτικά η αποστολή: Κατσιμήτρος, Καλογεράκης, Σέχου, Μπάτζιος, Γιαμπερέ, Ρότσα, Κατσούρι, Ιμεραλιλάι, Ναζίμ, Καμαρά, Τσέλιος, Μπουτσάκης, Λεμονής, Μπουρσέλης, Μανουσάκης, Μαρτσάκης, Μάναλης, Ζέκχοφ, Κόλα, Ιατρούδης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News