ΚΟΥΪΖΟΣ: Το σουβλατζίδικο «Λευτέρης» και το… άδειασμα του Υφυπουργού από την κυβέρνηση

Αθλητισμός
ΚΟΥΪΖΟΣ: Το σουβλατζίδικο «Λευτέρης» και το… άδειασμα του Υφυπουργού από την κυβέρνηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

1.Ποίοι είναι περισσότεροι, αυτοί που βλέπουν τον «Σασμό» ή αυτοί που βλέπουν τις αναρτήσεις στο Instagram του dpg7000, που αναφέρεται στον Λευτέρη Αυγενάκη?

2.Το σουβλατζίδικο «Λευτέρης» της οδού Σατωβριάνδου 20, που διαφημίζεται στο instagram έχει κάποια σχέση με τον Λευτέρη τον Υφυπουργό μας ή είναι απλή συνωνυμία?

3.Γνωρίζετε ότι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ήρθε σε συμφωνία με την Κυβέρνηση για το θέμα του ΟΑΚΑ και  μετά το Πάσχα θα πέσουν οι υπογραφές για την παραχώρηση του χώρου στους «πράσινους»?

4.Το άδειασμα που έκανε η Κυβέρνηση στον εμμονικό Υφυπουργό με την συμφωνία με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για το ΟΑΚΑ ο Λευτέρης το κατάλαβε άραγε?

5.Ποιος παράγοντας μπλε ομάδας με αρχικά Μ.Σ. είπε τον «Μάιο του 2022 τον Αυγενάκη στις εκλογές της ΕΠΣΗ τον ξεκουρμούλωσε ο Μουστάκιας, τον Μάιο του 2023 θα τον ξεκουρμουλώσει ο dpg7000»?

6.Γνωρίζετε ότι για το ελληνικό ποδόσφαιρο γράφτηκε χθες στο Πανθεσσαλικό ακόμα μία μαύρη σελίδα?

7.Γνωρίζετε ότι στο 48ο λεπτό του αγώνα Νίκης Βόλου με την ΑΕΛ, άρχισαν και πήραν μεγάλη έκταση σοβαρά επεισόδια μεταξύ των φίλων των δύο ομάδων με αποτέλεσμα το ματς να διακοπεί και να μην αρχίσει ποτέ?

8.Πότε θα απασφαλίσει ο πρόεδρος της Ιδομενέως όπως έλεγε στην κλήρωση του Κυπέλλου, πριν ή μετά το Πάσχα?

9.Γνωρίζετε ότι στην χθεσινή απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στο Γ.Σ.Π της Λευκωσίας, ο Ολυμπιακός μέσω του Τάκη Αγραφιώτη διαφώνησε?

10.Γνωρίζετε ότι στην Βραζιλία οι οπαδοί της Τίγκρε μπέρδεψαν το πούλμαν της ομάδας τους με το πούλμαν της Σάο Πάολο, με αποτέλεσμα να ρίξουν πέτρες στο λεωφορείο των παικτών τους?

11.Γνωρίζετε ότι μία ακόμα ομάδα από το «Αυγενάκειο» πρωτάθλημα, η Παναχαϊκή τιμωρήθηκε από το διαιτητικό δικαστήριο με αφαίρεση βαθμών και μέχρι τη Μεγάλη Παρασκευή θα πρέπει να πληρώσει για να αποφύγει το -6?

12.Είπε ο 7μηνίτης «δε θα ενδώσω» στην πρόσφατη συνέντευξη αναφερόμενος στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Παναθηναϊκό... αλλά μετά από λίγες ώρες ήρθε η κωλοτούμπα και η κυβέρνηση τον άδειασε…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News