Αθλητισμός

Μετάλλια και διακρίσεις για τον «ΑΘΛΟΣ» στο Πανελλήνιο Πίστας

Πιτσουλάκη και Ψαρουδάκη ανέβηκαν στο βάθρο…

Μεγάλες επιδόσεις , μετάλλια και επιτυχίες πραγματοποίησε η αποστολή του «ΑΘΛΟΣ» την παρουσία της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Πίστας Παίδων, Κορασίδων, Εφήβων, Νεανίδων.

Η Πιτσουλάκη Χρυσή και Ψαρουδάκη Άρτεμις κατέκτησαν συνολικά τρία μετάλλια εκ των οποίων τα δυο χρυσά δείχνοντας ότι έχουν πλούσιο ταλέντο και ικανότητες και αφήνοντας μεγάλες υποσχέσεις για το μέλλον . Η Πιτσουλάκη σάρωσε τα αγωνίσματα του σπριντ καθώς αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος στα 500μ. με χρόνο 39.455 ( επίδοση που της έδινε μετάλλιο και στην κατηγορία Νεανίδων) .Επίσης με χρόνο 13.331 κατέλαβε τη 2η θέση και στα 200μ .
Στο ομαδικό σπριντ τα δύο κορίτσια του «ΑΘΛΟΣ» αναδείχτηκαν Πρωταθλήτριες Ελλάδος με τον εντυπωσιακό χρόνο 39.830 . Το σωματείο κατέλαβε τη 2η θέση Πανελληνίως στις Κορασίδες .
«Συγχαρητήρια στα κορίτσια , τις οικογένειες τους και τους προπονητές του σωματείου Σιδεράκη Αθηνά και Βαρβεράκη Γιώργο για τη σπουδαία δουλειά που κάνουν .Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας :Ergo systems, Dell, Epson, Aloe Vera που βοηθούν το σωματείο μας να ανταποκριθεί στις ανάγκες του.


Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΙΣΤΑΣ
ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
Πιτσουλάκη Χρύσα
1η θέση 500μ
2η θέση 200μ
1η θέση ομαδικό σπριντ
ΨΑΡΟΥΔΑΚΗ Αρτεμις
1η θέση ομαδικό σπριντ
4η θέση Σκρατς
4η θέση ατομικό Πουρσουιτ
5η θέση πόντους
8η θέση Ομνιουμ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια