default-image

Νταμπράουσκας: «Δεν ήταν η καλύτερη μας απόδοση, αλλά σημαντική η νίκη»

Ποδόσφαιρο
Νταμπράουσκας: «Δεν ήταν η καλύτερη μας απόδοση, αλλά σημαντική η νίκη»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας ήταν ευχαριστημένος από το διπλό του ΟΦΗ στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα, όχι όμως στο 100% από την απόδοση.

Στάθηκε στα επί μέρους τακτικά σημεία και την καλή ανασταλτική λειτουργία που είχε η ομάδα του, στις πολλές πλαγιοκοπήσεις που επιχείρησε ο αντίπαλος, ενώ σημειώσει ότι πρέπει να βρει τους λόγους που «έπεσε» η απόδοση μετά από το 35’.

Πρόσθεσε μάλιστα, ότι είναι πολύ σημαντικό για τον ΟΦΗ, που «έσπασε» την αρνητική παράδοση 22 χρόνων στους «Ζωσιμάδες».

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας, γιατί… υποφέραμε για ένα μεγάλο διάστημα στο δεύτερο ημίχρονο. Ξεκινήσαμε με καλή ενέργεια τον αγώνα, πετύχαμε το γκολ και είχαμε μια πολύ καλή ευκαιρία πριν σκοράρουμε με τον Ντίκο. Πρέπει όμως να βρούμε τις αιτίες, που έπεσε η απόδοση μας στα δέκα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου και στη μεγαλύτερη διάρκεια του δευτέρου. Αυτό πιθανώς είναι θέμα ρυθμού, γιατί δεν παίξαμε δύο εβδομάδες, λόγω της διακοπής για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων. Έχω την εντύπωση, ότι η ενέργεια και η φυσική κατάσταση, ήταν σε λίγο χαμηλότερο επίπεδο από ότι θα περίμενα. Από ψυχολογικής πλευράς ήταν επίσης δύσκολο παιχνίδι, γιατί είμαστε στο τέλος της σεζόν και οι ομάδες χρειάζονται τους βαθμούς. Γνωρίζαμε φυσικά, ότι η ομάδα μας δεν είχε κερδίσει εδώ στα Γιάννινα για 22 χρόνια. Αν τα βάλεις όλα αυτά μαζί, σε ένα αγώνα που προηγηθήκαμε και σε μια έδρα, που ο γηπεδούχος είχε υποστήριξη από τους φιλάθλους του, είναι θετικό ότι κρατήσαμε το υπέρ μας σκορ ως το τέλος. Είχαμε αναλύσει τον ΠΑΣ, είναι μια πολύ καλή ομάδα και ειδικά στο επιθετικό κομμάτι. Για αυτό το λόγο είμαι χαρούμενος για τους κεντρικούς αμυντικούς και γενικά την ανασταλτική λειτουργία, γιατί είχαν να αναχαιτίσουν πολλές σέντρες του αντιπάλου και να είναι συγκεντρωμένοι για 94 λεπτά. Ο αντίπαλος είχε 18 προσπάθειες προς την εστία, αλλά καμία στον στόχο και είμαι ευχαριστημένος που κρατήσαμε το μηδέν. Ακόμη και τώρα μέχρι το τέλος της σεζόν, πρέπει να αναλύσουμε γιατί δεν εμφανιστήκαμε στην καλύτερη κατάσταση σήμερα. Πρέπει να συνεχίσουμε με απόλυτη συγκέντρωση για το επόμενο παιχνίδι με τη Λαμία εντός έδρας, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε», ανέφερε στην αρχική τοποθέτηση ο Λιθουανός προπονητής.

Ερωτηθείς για το κίνητρο του ΟΦΗ στα επόμενα παιχνίδια επισήμανε: «Ένα πράγμα που μπορώ να υποσχεθώ, είναι ότι προσεγγίζουμε κάθε αγώνα με μεγάλη σοβαρότητα. Υπάρχει κάτι που λέω συνέχεια στους συνεργάτες μου και τους ποδοσφαιριστές. Απομένουν πέντε παιχνίδια, δεν χρειάζεται να τα κερδίσουμε όλα, αλλά πρέπει να κερδίσουμε το επόμενο».  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News