Πόλο: Ήττα για τον ΝΟΡ από την Γλυφάδα

Σπορ
Πόλο: Ήττα για τον ΝΟΡ από την Γλυφάδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Ρέθυμνο δεν μπόρεσε ν’ αμφισβητήσει την ανωτερότητα της Γλυφάδας, η οποία κατάφερε να περάσει με… φορά από το κολυμβητήριο Χανίων, κερδίζοντας με 19-8 σε παιχνίδι που διεξήχθη το απόγευμα το Σαββάτου.

Οι φιλοξενούμενες, επιβεβαιώνοντας το γεγονός ότι είναι καλύτερη ομάδα κατάφεραν να προσθέσουν εύκολα τους τρεις βαθμούς στη συγκομιδή τους, με τον Ρέθυμνο να δίνει το τελευταίο του εντός έδρας παιχνίδι για την κανονική περίοδο της Α1, ενώ την Τετάρτη (5/4) θα δώσει και το τελευταίο, που είναι εκτός έδρας (Ποσειδώνιο) απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Το παιχνίδι δεν αντέχει κριτικής, με τη Γλυφάδα να εξασφαλίζει ουσιαστικά τη νίκη από τα μισά της διαδρομής, μιας και στο ημίχρονο το σκορ ήταν 4-10.

Πρώτη σκόρερ για τις νικήτριες η Κοντογιάννη με 5 γκολ ενώ η Ντόιλ σημείωσε 3 για τον ΝΟ Ρεθύμνου.

ΝΟ Ρεθύμνου (Οδυσσέας Μπαριωτάκης): Πουλοπούλου, Λαμπαθάκη, Ντόιλ 3, Κυριακάκη 1, Φαρμάκη M. 1, Τσιουγκρή 2, Ζαφειράκη, Σάντσεζ, Ανυφαντάκη, Φαρμάκη Ελ. 1, Λιμπιτάκη Αν., Λιμπιτάκη Ευαγ.

Γλυφάδα (Θοδωρής Ανδρεάκος): Καρύτσα, Νίνου Παν. 1, Μουστακαρίαν 2, Γουλβς 4, Γρηγοροπούλου 1, Νίνου Ειρ. 2, Αντωνιάδη 1, Κανελλοπούλου 1, Κούλχαας, Φουντωτού 1, Κατσώνη 1, Κοντογιάννη 5, Ηλιακοπούλου, Σταυρίδου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News