default-image

Καλή εμφάνιση και αποτέλεσμα ο στόχος του ΟΦΗ σήμερα στα Γιάννινα

Ποδόσφαιρο
Καλή εμφάνιση και αποτέλεσμα ο στόχος του ΟΦΗ σήμερα στα Γιάννινα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια δύσκολη εκτός έδρας δοκιμασία περιμένει σήμερα τον ΟΦΗ, στην επανεκκίνηση της δράσης για τη Super League και τα play out.

Η ομάδα του Ηρακλείου αντιμετωπίζει στις 7:30 το βράδυ (Novasports 2) τον ΠΑΣ Γιάννινα, για τη 2η αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος.

Οι “ασπρόμαυροι” θέλουν να παρουσιαστούν σε ετοιμότητα μετά τη διακοπή, αφήνοντας πίσω τις δύο άσχημες εμφανίσεις σε ισάριθμα παιχνίδια με τον Λεβαδειακό.

Μπορεί οι Ηπειρώτες να έχουν ισχυρό κίνητρο, καθώς είναι σε δυσκολότερη θέση βαθμολογικά, όμως ο ΟΦΗ πάει στο παιχνίδι με τις δικές του επιδιώξεις.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας αναφέρθηκε πρόσφατα στην ανάγκη για καλές εμφανίσεις, που θα συνδυαστούν με θετικά αποτελέσματα, κάνοντας λόγο για ομαδικό αλλά και ατομικό κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές.

Ταυτόχρονα βέβαια, στόχος είναι να αναρριχηθούν ψηλότερα στη βαθμολογία και στην προσπάθεια αυτή δε θέλουν να χάσουν κι άλλο... έδαφος.

Τις τελευταίες μέρες προέκυψαν δύο νέα προβλήματα, καθώς οι Μεγιάδο και Μπαλογιάννης έμειναν εκτός αποστολής.

Εκτός είναι και ο Μπιφουμά, που είχε υποχρεώσεις με την Εθνική Κονγκό, όπως και οι Σωτηρίου, Αποστολάκης και Θεοδοσουλάκης για λόγους τακτικής.

Στον αντίποδα, υπάρχουν δύο σημαντικές επιστροφές. Λουίζ Φελίπε και Γιον Τοράλ είναι στις επιλογές του Νταμπράουσκας, που έκρινε ότι αμφότεροι θα μπορούν να αγωνιστούν για ένα χρονικό διάστημα.

Στην 21μελή αποστολή μετέχουν οι Μανδάς, Χριστογεώργος, Λάρσον, Μαρινάκης, Πασαλίδης, Βούρος, Διαμαντής, Γιαννούλης, Γιοχού, Τοράρινσον, Ντιουσέ, Περέα, Μπάκιτς, Νέιρα, Τοράλ, Τσιλιανίδης, Μοσκέρα, Τζου, Ντίκο, Λουίζ Φελίπε και Γκρόνινγκ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News