Στην League A η Εθνική Κορασίδων

Αθλητισμός
Στην League A η Εθνική Κορασίδων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια σημαντική επιτυχία για το ελληνικό γυναικείο ποδόσφαιρο, που αποδεικνύει πως έχει λαμπρό μέλλον.

Πανηγυρικά εξασφάλισε η Εθνική κορασίδων την άνοδο στη League A του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U17. Στον τελευταίο αγώνα της για τον 1ο όμιλο του β΄ γύρου, η ελληνική ομάδα επικράτησε 2-0 των Νησιών Φαρόε και ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο Βίλνιους με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και τέρματα 12-0!

Το συγκρότημα του Γιώργου Παπακώστα χρειαζόταν απλώς μία ισοπαλία σήμερα για να πάρει την πρώτη θέση, αλλά δεν αρκέστηκε στο «Χ» και πήρε τη νίκη, με τέρματα της Φακίνου στο 21΄ και της Γιαννή στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, ενώ είχε ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. Από… κρητικής πλευράς βασική έπαιξε η Κωνιωτάκη του ΟΦΗ!

Νησιά Φερόε (Εγιόβορ Γιάκομπσεν): Ράσμουσεν, Κάρλσεν (89′ Στάινχολμ), Γιάκομπσεν, Γιοχάνεσεν, Ντανιαλσντότιρ, Μίκελσεν (46′ Μόρ), Ζαχαριάσεν (73′ Μπεργκσντοτίρ), Νταλχάιμ, Γκόντφρεντ, Γιοχάνεσεν.

Ελλάδα (Γιώργος Παπακώστας): Πεταλωτή, Κώστα, Βαλκάνη, Κωνιωτάκη (92′ Κιουρεξίδου), Παντερή (70′ Μαξ), Αργυρίου, Γιοβάνη, Ζαγκλή, Ίβιτς (70΄Σιαφαρίκα), Φακίνου (89′ Μούγιου), Λαζαράκη (46′ Γιαννή).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News