Στο Παγκρήτιο Στάδιο το νέο Παιδικό Τουρνουά του ΔΟΠΑΦΜΑΗ

Αθλητισμός
Στο Παγκρήτιο Στάδιο το νέο Παιδικό Τουρνουά του ΔΟΠΑΦΜΑΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Γιορτή του Παιδικού ποδοσφαίρου ξεκινάει στο Παγκρήτιο. Η «αφετηρία» έγινε την Τρίτη 28.03 στην αίθουσα Τύπου του Παγκρήτιου Σταδίου, όπου και πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση για το 10ο Παιδικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου, που θα διοργανώσει ο Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός.

Η συγκέντρωση έγινε παρουσία του αντιδημάρχου αθλητισμού, Κώστα Βαρδαβά, στελεχών του Δήμου Ηρακλείου, εκπροσώπων των συλλόγων, των αθλητικών κέντρων και φορέων του αθλήματος. Όλοι όσοι πήραν το λόγο στάθηκαν στην ηχηρή απουσία του αείμνηστου κόουτς, Νίκου Τούλη.

Στην ομιλία του ο αντιδήμαρχος αθλητισμού, Κώστας Βαρδαβάς εστίασε στη βαρύτητα που δίνει ο ΔΟΠΑΦΜΑΗ, στις αθλητικές δράσεις που αφορούν μικρά παιδιά, την ασφάλεια όλων όσων συμμετέχουν, αλλά και την επιτακτική ανάγκη διαρκής επιμόρφωσης προπονητών, διαιτητών και λοιπών παραγόντων.

Μάλιστα έκανε επίσημα γνωστό ότι το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στα δύο γήπεδα του Παγκρήτιου Σταδίου (Κεντρικό και Βοηθητικό γήπεδο), δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά να αγωνιστούν σε ένα γήπεδο ολυμπιακών προδιαγραφών με πραγματικό χορτάρι.

Στη συνάντηση, παραβρέθηκαν τα υπηρεσιακά στελέχη του ΔΟΠΑΦΜΑΗ, Γιώργος Καβουσανός, Γιώργος Γαυγιωτάκης και Βάνα Γαλυφιανάκη, καθώς και οι αρμόδιοι της ΕΠΣΗ για το παιδικό ποδόσφαιρο, Βαγγέλης Παπαγγελής, Φίλιππας Βερδιάκης, αλλά και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Ένωσης, Μανώλης Βαρδαλαχάκη.

Όσον αφορά την συνάντηση, ο υπεύθυνος υλοποίησης του προγράμματος, Σωτήρης Συνάνης παρουσίασε τον απολογισμό του προηγούμενου τουρνουά και την προκήρυξη του 10ου τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου. Η ηλικία των παιδιών που θα συμμετέχουν φέτος είναι αθλητές/τριες γεννημένοι του 2010 και μικρότεροι/ες. Η διοργάνωση θα ξεκινήσει το Σάββατο 29 Απριλίου και θα ολοκληρωθεί αρχές καλοκαιριού.

Κοινή πεποίθηση όλων το 10ο τουρνουά Παιδικού ποδοσφαίρου να δώσει στα αγόρια και τα κορίτσια τη χαρά της συμμετοχής μέσα από τον συναγωνισμό που προσφέρει ο αθλητισμός, ενώ κύριο μέλημα των διοργανωτών είναι η ασφάλεια όλων των παιδιών.

Η προκήρυξη των αγώνων, έχει δοθεί στους υπεύθυνους όλων των ομάδων καθώς όπως και η δήλωση - κατάσταση συμμετοχής.

Οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στο τουρνουά δεν θα επιβαρυνθούν με παράβολο συμμετοχής

Οι δηλώσεις συμμετοχής και οι καταστάσεις συμμετοχής, υποβάλλονται μέχρι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7.04.2023.

Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 29.04.2023.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News