default-image

Τένις: Διακρίσεις για τους αθλητές του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α»

Αθλητισμός
Τένις: Διακρίσεις για τους αθλητές του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε Αλεξανδρούπολη, Κέρκυρα, Κομοτηνή και Αθήνα ταξίδεψαν οι αθλητές και αθλήτριες του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» για να πάρουν μέρος στο 2ο Εθνικό Πρωτάθλημα Τένις επιπέδου 2.

Το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» συμμετείχε με 7 αθλητές και αθλήτριες στις κατηγορίες των 12 και 14 ετών.

Ο Θάνος Ζαβουργιανός έκανε το double στην Αλεξανδρούπολη, κερδίζοντας τόσο στο μονό, όσο και στο διπλό της κατηγορίας του την πρώτη θέση. Ο 14 χρόνος αθλητής του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» σημείωσε πέντε νικηφόρες αναμετρήσεις χωρίς να χάσει ούτε ένα σετ. Ξεκίνησε με νίκη στους 16 επι του Μπάντη (Βέροια) 60 60. Στην οκτάδα επικράτησε του Μαλίνοβ (Αστέρας Θεσσαλονίκης) 62 60 και στα ημιτελικά του Στόγιου (ΟΑ Αλεξανδρούπολης) 61 60. Στον τελικό με τον Μάλλιο (ΑΟ Τατοϊου) κέρδισε 60 61 και σήκωσε την κούπα στα μονά.

Στον τελικό των διπλών με συμπαίκτη τον Μάλλιο επικράτησαν στον τελικό των Καλπαξίδη/Χατζηνικολάου 62 64.

Διπλή νίκη και για την 12 χρόνη Μιχαέλα Βιανιτάκη που ταξίδεψε στην Κομοτηνή και κατέκτησε την πρώτη θέση στα μονά και στα διπλά της κατηγορίας της. Στον πρώτο γύρο επικράτησε της Περγελή (Κομοτηνή) 62 62. Στην οκτάδα έπαιξε με την Γιδά (ΟΑ Μαγνησίας) και με άνετη νίκη 60 60 προκρίθηκε στα ημιτελικά, όπου κέρδισε την Τσεπετονίδου (Πανσερραϊκός) 36 62 62. Στον τελικό κόντρα στην Νικολή (Αστέρας Θεσσαλονίκης) με 60 62 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

Στα διπλά με συμπαίκτρια την Νικολή κατέκτησαν την πρώτη θέση.

Στην Κέρκυρα ο Γιώργος Τρούλης πήρε την δεύτερη θέση στα μονά και την τρίτη στα διπλά της κατηγορίας των 12 ετών. Ο Τρούλης έκανε ένα ωραίο ξεκίνημα και μπήκε στους 16 με νίκη επι του Αλυσσανδράτου (Κεφαλληνιακός) 61 60. Στην συνέχεια αντιμετώπισε τον Μπατζάκα (Χρυσός ΟΑ) και τον κέρδισε 63 76(3). Στην οκτάδα κέρδισε τον Ματακούδη (Ποσειδών Θεσσαλονίκης) 64 63 για να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά, όπου επικράτησε άνετα του Μπολάνο (ΟΑ Κέρκυρας) 64 62. Στον τελικό πήρε την δεύτερη θέση κόντρα στο Νο2 του ταμπλό Κωνσταντίνου 61 60.

Στα διπλά με συμπαίκτη τον Χανιώτη Μπαντουράκη κατέκτησαν την τρίτη θέση.

Ο Νικόλας Αμανάκης στον πρώτο γύρο κέρδισε τον Χριστογιάννη (ΟΑ Αθηνών) 60 26 76(6), στους 16 όμως ηττήθηκε από το Νο2 τον Ροβά (ΑΟ Τατοϊου) 61 61.

Ο Κωνσταντίνος Αποστολάκης σημείωσε μια νίκη επι του Εκμεκτσόγλου (Βέροια) 36 64 76(4) και μπήκε στους 16, όπου έχασε από το Νο 5 Αντωνίου (ΟΑ Λιτόχωρου) 60 60. Στα διπλά με τον Μητρόπουλο έφτασε στους 8.

Η Όλγα- Ρωξάνη Ζαχαράκη στον πρώτο γύρο πέρασε την Τσέτσου (ΑΟΑ Χαιδαρίου ) 61 60, όμως στην συνέχεια έπαιξε με το Νο1 Λιαγκριδώνη (Παλάσκας Περιστερίου) και ηττήθηκε 62 64.

Τέλος η Βασιλεία Αγουρίδα μπήκε στην 16αδα μετά από νίκη στον πρώτο γύρο επι της Ραδοπούλου (ΑΟΑ Πατρών) 61 60. Στον επόμενο γύρο ηττήθηκε δύσκολα από την Κρητικού (ΟΑ Βούλας) 62 67(5) 64. Στα διπλά παρέμεινε στις 16 με συμπαίκτρια την Μανεσίνα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. συγχαίρει του αθλητές του για τις διακρίσεις και τις προσπάθειες τους, του γονείς, τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Μανόλη Δολιανίτη και τους προπονητές κ.κ. Κώστα Τζιγκουνάκη και Νίκο Μελισσουργάκη για την σωστή καθοδήγηση και την αθλητική εκπαίδευσή των αθλητών- τριων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News