Φινάλε με το απόλυτο για την Μικτή Κ16

Αθλητισμός
Φινάλε με το απόλυτο για την Μικτή Κ16

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τον όμιλο η Μικτή Κ16 επικρατώντας με 4-1 του Λασιθίου, κάνοντας έτσι το απόλυτο στις έξι αγωνιστικές.

Από τα πρώτα λεπτά το Ηράκλειο είχε την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες, ωστόσο δεν μπορούσε να απειλήσει την εστία του Λασιθίου.

Στην πρώτη σπουδαία ευκαιρία το Ηράκλειο κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ όταν ο Ορφανουδάκης σούταρε, ο τερματοφύλακας έδιωξε και ο Φίλλιπος Καλογιαννάκης εύκολα έκανε το 0-1.

Στο 29’ το Ηράκλειο απείλησε ξανά με τον Ορφανουδάκη με τον τερματοφύλακα του Λασιθίου να διώχνει σε κόρνερ. Από το κόρνερ αυτό ήρθε το 0-2 για τους φιλοξενούμενους με τον Τσαβολάκη να παίρνει την κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Οι παίκτες του Βασίλη Μπαστάκη προσπάθησαν να σκοράρουν σε δύο ακόμα καλές στιγμές με Ορφανουδάκη όμως δεν τα κατάφεραν, ενώ για τους γηπεδούχους ο Στρατάκης έχασε δύο σπουδαίες ευκαιρίες.

Το 0-2 έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και το Ηράκλειο πήγε στα αποδυτήρια έχοντας το πάνω χέρι στην αναμέτρηση…

Στην επανάληψη το Λασίθι μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και μείωσε στο 50’ όταν μετά από φάση διαρκείας η μπάλα έφτασε στο Λιοντάκη, ο οποίος με εξαιρετικό σουτ έκανε το 1-2.

Από εκεί και μετά ο ρυθμός έπεσε μέχρι το 70’ όπου και το Ηράκλειο ανέβασε ρυθμούς και κατάφερε να πετύχει δύο γκολ κλειδώνοντας ουσιαστικά τη νίκη.

Συγκεκριμένα στο 71’ ο Ορφανουδάκης με δυνατό μακρινό σουτ έκανε το 1-3, ενώ στο 83’ ο ίδιος παίκτης με προβολή μετά από λάθος του τερματοφύλακα κάνοντας το 1-4 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News