Super League 2: Βαριά ήττα για τον Ηρόδοτο από την ΑΕΚ Β΄

Αθλητισμός
Super League 2: Βαριά ήττα για τον Ηρόδοτο από την ΑΕΚ Β΄

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχασε με 4-0

Βαριά ήττα με 4-0 από την ΑΕΚ Β  γνώρισε ο Ηρόδοτος σε εξ αναβολής αναμέτρηση.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Ηρόδοτο να έχει την πρώτη του ευκαιρία στο 5’ όταν ο Πιτσόλη έκανε μακρινό σουτ με την μπάλα να πηγαίνει πάνω από τα δοκάρια. Στο 8’ οι γηπεδούχοι έχασαν μια ακόμα ευκαιρία με τον Λεβισανίν να εκτελεί φάουλ από καλή θέση και τον Χατζηεμμανουήλ να μπλοκάρει.

Στην πρώτη ευκαιρία της ΑΕΚ Β’, οι κιτρινόμαυροι πήραν το προβάδισμα στο σκορ, αφού στο 17’ μετά από βαθιά μπαλιά ο Μπότο με ωραία προσωπική ενέργεια πλάσαρε κάνοντας το 0-1 για την ομάδα του.

Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι στο 20’ πήραν σαφέστατο προβάδισμα νίκης με τον Χριστόπουλο να κάνει ωραία κίνηση από αριστερά και με δυνατό σουτ έγραψε το 0-2.

Στην συνέχεια ο ρυθμός έπεσε με τον Ηρόδοτο ωστόσο να χάνει σπουδαία ευκαιρία στο 40’ για να ξανά μπει στο ματς, όταν  ο Λεβισανίν βρέθηκε απέναντι με τον Χατζηεμμανουήλ, όμως το πλασέ του βρήκε πάνω στον τερματοφύλακα.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε καλό ρυθμό με τον Ηρόδοτο να προσπαθεί να βρει ένα γρήγορο γκολ που θα τον ξανά βάλει στο παιχνίδι, χωρίς ωστόσο να καταφέρει κάτι σημαντικό. Αντίθετα η ΑΕΚ με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού κατάφερε να κάνει το 0-3, όταν ο Πανέρας από τα δεξιά σέντραρε και ο Παρρά με πλασέ σ την κίνηση έκανε το γκολ.

Σα να μην έφτανε αυτό η ΑΕΚ Β’ κατάφερε να σκοράρει και τέταρτο γκολ στο 76’ όταν ο Ζίνι σέντραρε από τα δεξιά και στο δεύτερο δοκάρι ο Χριστόπουλος έκανε το 0-4 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News