Με επιστροφή Τοράρινσον "φόρτσαραν" στον ΟΦΗ ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα

Ποδόσφαιρο
Με επιστροφή Τοράρινσον "φόρτσαραν" στον ΟΦΗ ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανέβασαν «στροφές» στις τάξεις του ΟΦΗ για τον αγώνα του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ήδη ο Βάλντας Νταμπράουσκας έχει εστιάσει στην τακτική από τις πρώτες προπονήσεις της εβδομάδας.

Η σημερινή μέρα κύλησε σε έντονους ρυθμούς για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Ηρακλείου, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει προπόνηση πρωί και απόγευμα.

Στην δεύτερη συμμετείχε και ο Τοράρινσον έχοντας επιστρέψει στο Ηράκλειο, ενώ πιθανότατα αύριο θα συμβεί το ίδιο με τους Μπάκιτς και Μπιφουμά.

Σε ότι αφορά τους τραυματίες ο Τοράλ συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης, όπως και οι Γρίβας και Σηφάκης.

Για μία ακόμη μέρα ο Λουίζ Φελίπε συμμετείχε σε φουλ ρυθμούς και όλα δείχνουν ότι θα είναι κανονικά στην αποστολή. Βέβαια, ο τρόπος που θα αξιοποιηθεί και ο χρόνος συμμετοχής θα αποφασιστεί από τον Βάλντας Νταμπράουσκας, ανάλογα με τον βαθμό ετοιμότητας του Βραζιλιάνου.

Από κει και πέρα, η πρωινή προπόνηση αφιερώθηκε στον τομέα της φυσικής κατάστασης, ενώ το απόγευμα το βάρος έπεσε στην κυκλοφορία της μπάλας. Ο τεχνικός του ΟΦΗ έχει δώσει στους ποδοσφαιριστές συγκεκριμένες κατευθύνσεις για το προσεχές παιχνίδι, ενώ δίνει ιδιαίτερη σημασία και στην πνευματική προετοιμασία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News