Βόλεϊ: Ήττα για τον ΟΦΗ από την Ορεστιάδα που ελπίζει σε ένα θαύμα

Αθλητισμός
Βόλεϊ: Ήττα για τον ΟΦΗ από την Ορεστιάδα που ελπίζει σε ένα θαύμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μόνο με θαύμα πλέον θα καταφέρει ο ΟΦΗ να παραμείνει στην Volley League και τη νέα αγωνιστική περίοδο καθώς στην πρεμιέρα των πλέϊ άουτ ηττήθηκε με 3-0 σετ από τον Άθλο Ορεστιάδας εκτός έδρας με την ομάδα του Έβρου πλέον να ανεβάζει την διαφορά της από την κρητική ομάδα στο +8. 

Η ομάδα του Κ. Δεληκώστα σε ένα ματς μισή κατηγορία παρουσιάστηκε κάτω του μετρίου με τον Τζιουμάκα να είναι ο μόνος που διασώθηκε από έναν ΟΦΗ που μόνο στο δεύτερο σετ εμφανίστηκε ανταγωνιστικός αλλά ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με 25-23.

Ο ΟΦΗ στο πρώτο σετ ήταν τραγικός με πολλά λάθη τόσο κυρίως στην υποδοχή αλλά και στην επίθεση με τον Άθλο να κάνει άνετα το 1-0 παίρνοντας το πρώτος σετ με 25-16.

Στο δεύτερο σετ ο ΟΦΗ σοβαρεύτηκε και το παιχνίδι πήγαινε πόντο πόντο καθ΄ολη την διάρκεια του όμως η ομάδα του Κ. Δεληκώστα αν και προηγήθηκε με 20-21 ούτε πάλι κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της σκορ και με κάποια λάθη φτάσαμε στο να πάρει ο Άθλος και το δεύτερο σετ με 25-23.

Στο τρίτο σετ παρότι ο ΟΦΗ ξεκίνησε καλά και προηγήθηκε με 5-8 στη συνέχεια ο Άθλος που είχε σε μεγάλη μέρα τον Κουβανό διαγώνιο Άλμπο πήρε το προβάδισμα στο σκορ με 11-9 και από εκεί και πέρα έφτασε την υπέρ του διαφορά στο +5 (20-15) παίρνοντας άνετα με 25-19 και το τρίτο σετ .

Πλέον ο ΟΦΗ στα ματς που απομένουν στα πλέϊ άουτ αναζητά ένα θαύμα για να παραμείνει στην κατηγορία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News