Basket League: Νίκη της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Μπάσκετ
Basket League: Νίκη της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Βασίλισσα» ΑΕΚ, λύγισε τον... προβληματικό Παναθηναϊκό στο Κλειστό των Άνω Λιοσίων και πάει... φουλ για την τρίτη θέση της κανονικής περιόδου της Basket League!

Παίζοντας με τρομερή ενέργεια και πάθος καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, η ομάδα του Ηλία Καντζούρη πήρε το θρίλερ επί των «πρασίνων» με σκορ 77-73, οδηγώντας το «τριφύλλι» στην τρίτη του διαδοχική ήττα στο πρωτάθλημα!

Μάλιστα, αυτή ήταν η πρώτη νίκη της «Ένωσης» μετά από πέντε ανεπιτυχείς προσπάθειες κόντρα στον Παναθηναϊκό, με την ομάδα του Χρήστου Σερέλη από την άλλη να γνωρίζει την πέμπτη ήττα της στο φετινό πρωτάθλημα, κάτι που είχε να συμβεί από το μακρινό... 2003!

Κορυφαίος για τους νικητές που ανέβηκαν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 12-7, δεν ήταν άλλος από τον Ακίλ Μίτσελ, ο οποίος ολοκλήρωσε τον αγώνα με 17 πόντους και 6 ριμπάουντ, ενώ από πολύτιμες βοήθειες προσέφεραν οι Γιάνκοβιτς (14π.), Μάιλς (14π., 6ρ.) και Λεμάρ (14π.).

Για τον Παναθηναϊκό, εκείνος που πήγε να αλλάξει μόνος το... ρου του αγώνα, ήταν ο Ντουέιν Μπέικον με 22 πόντους (6/12 τρ.) και 9 ασίστ, με τον Αμερικανό φόργουορντ να αστοχεί σε τρίποντο στην τελευταία επίθεση των «πρασίνων» και με το σκορ στο 75-73

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News