Αναλαμβάνει τα Χανιά ο Γιάννης Ταουσιάνης

Ποδόσφαιρο
Αναλαμβάνει τα Χανιά ο Γιάννης Ταουσιάνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Ταουσιάνης θα είναι ο νέος προπονητής των Χανίων, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ του sportcaster.gr οι «μπλε» ήρθαν σε συμφωνία με τον έμπειρο τεχνικό που θα παρακολουθήσει από κοντά το ματς με την Παναχαϊκή και θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για 1,5 χρόνο με την Χανιώτικη ομάδα.

Ο κύβος ερρίφθη! Ο Γιάννης Ταουσιάνης αναλαμβάνει νέος προπονητής στα Χανιά, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ του sportcaster.gr ήρθε σε προφορική συμφωνία με την Χανιώτικη ομάδα και αναμένεται να αναλάβει και επίσημα τα καθήκοντα του μετά το Πάσχα.

Ο Ταουσιάνης αποτέλεσε τον νούμερο 1 στόχο των Χανίων και πριν μετακομίσει στην ΑΕΛ, ωστόσο μετά το διαζύγιο του με την ομάδα της Λάρισας υπήρξε εκ νέου επαφή, η οποία τελικά είχε αποτέλεσμα, με τον έμπειρο προπονητή να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία και να είναι ο άνθρωπος που θα χτίσει την ομάδα, προκειμένου εκείνη να διεκδικήσει την άνοδο τη νέα χρονιά.

Ο 50χρονος προπονητής θα βρεθεί στην Πάτρα για να δει από κοντά το παιχνίδι της νέας του ομάδας με την Παναχαϊκή και θα αναλάβει επίσημα τα καθήκοντα του μετά το Πάσχα (18 Απριλίου) λόγω οικογενειακών & άλλων υποχρεώσεων, αλλά θα ξεκινήσει άμεσα να εργάζεται για την ομάδα σε συνεργασία με το υπηρεσιακό δίδυμο Λαμπράκη-Μαναρώλη το οποίο θα συνεχίσει να προπονεί την ομάδα έως τότε και μετά θα επιστρέψει ο καθένας στους προηγούμενους ρόλους του (τιμ μάνατζερ και βοηθός προπονητής αντίστοιχα).

Οπως αποδεικνύεται, η υπομονή και η επιμονή των διοικούντων τα Χανιά, αλλά και η προσήλωση στο πλάνο διετίας απέδωσαν καρπούς στο θέμα της επιλογής προπονητή, καθώς ο Ηρακλειώτης προπονητής ήταν από την πρώτη στιγμή η Νο1 επιλογή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News